App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Sex månader

Hej, jag har en son som är sex månader och då skulle han börja sova hela natten. Men han vaknar regelbundet tvp gånger. Hur kan det gå till att han ska sova hela natten? Några råd, tipsar el erfarenheter? Tack :)

2012-03-27
Katti007
Katti007
Bebis på 1 månader

min son sov hela.nätter som bebis.. men.som större vaknar han varje natt.. han e snart 6 år å det är få.nätter han.inte.vaknar, kommer till oss, kissar osv.
6månader e ingen magisk gräns... barnen e som de e :-) våran.dotter e 7mån å vaknar 2-5ggr per natt och äter 2 ggr.. nu det senaste har det tom hänt att hon varit vaken en timma mitt i natten.. mindre skoj men inte mycket man.kan göra..ibland sover jag middag med henne på dagen.. beror lite på hur det ser ut med sonen å så :-P men ibland e man ju trött såklart..
men oroa dej inte.. sömnen ser så olika ut

2012-03-31
osisen
osisen

tack nu är jag lugnare :)

2012-03-31
Katti007
Katti007
Bebis på 1 månader

Min tjej började sova hela nätter vid 3,5-4 månader, undantaget när hon vaknade av att ha tappat nappen. Jag tror att det är väldigt individuellt, en del barn har ett större behov av närhet och kanske därför vaknar oftare, eller behöver mat med jämna mellanrum, även fast de är så stora. En granne till mig blev chockad när jag berättade att min då 15 månaders sov hela nätter, hennes då 28 månaders hade precis börjat sova hela nätter, men då kom deras andra barn. Så jag tror att det beror på barnets behov. Min tjej har i stort sett alltid sovit i egen säng, i eget rum. Numera är spjälsidan borta, dörrarna öppna så hon kan komma in till oss om hon vaknar. Medan det säkerligen finns barn som har större behov av närhet och sover bäst mellan föräldrarna.

Så oroa dig, snart nog sover han sött i sin säng hela nätter :)

2012-03-28
Yrwen
Yrwen

Jasså, din började inte heller sova hela natten vid midnatt natten mellan 5 och 6 månader?? Underligt. ;-) Min dotter är 10,5 och ligger och snuttar på mig hela natten. Den som kom på det att bebisar "ska" sova hela natten vid 6 månader hade nog inga egna barn...

2012-03-27
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 4 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...