App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Var är min mens??

Hoppas verkligen inte att jag är gravid..en vecka sen. Börjar allvarligt fundera om man skulle kolla sig. Vi skyddar oss med gummi. Så chansen måste vara ganska liten??eller vad tror ni

2012-03-26
Brunet_tj
Brunet_tj

hehe, känner igen mig i orostankarna. var själv en vecka sen nu senast och hade lite panik. min lilla kille är snart 14 månader, men jag vill INTE bli gravid just nu! dels är stora tjejen i värsta trotsåldern som man verkligen behöver energi för att tackla och den lille fisen är mer vild än tam, så det skulle inte funka att vara trött och sur och illamående. ;)

däremot har min kropp fått för sig att den jättegärna vill vara gravid och jag känner mig alldeles bebissjuk, så jag går kanske och vill vara gravid undermedvetet, och det strular till det så att mensen blir sen. skumt att det psykiska kan påverka sådär.

2012-03-27
mickelina81
mickelina81

sannolikheten är ju liten, dock inte obefintlig... Jag hade en period, dock innan jag fick barn, där det inte var helt ovanligt att jag var en vecka sen.. Lite smådrygt.. Men då had ejag rätt mycket runt mig..

2012-03-26
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...