App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

de där med bostad....

är de någon mer än vi som har helt olika syn på vart vi vill bo?? en i samhället (jag) en utanför.. och nu köpte vi ett hus 8km från samhället och de är som ett litet bostadsområde mitt i skogen kan man säga.. men jag trivs inte... när vi pratar om de vill han inte förstå mig.. han vill absolut inte på i "byn" vilket gjorde att vi inte titta på några hus där för jag viste att de ändå inte skulle bli något så då kunde jag lika gärna låta bli att bli "kär" i ett.. och köpte tillslut de vi bor i nu som en kompromiss.. men jag känner att jag skulle bromsat mer... jag ångrar mig. men nu har diskussionen bara lätt till smskonversation eftersom vi inte kan prata om det. och jag får som svar ring mäklaren då. men man kan ju inte bestämma detta över telefon när vi bor ihop. Vet inte vad jag ska göra..... Vi kommer inte kunna bo ihop om båda ska bli nöjda. :( Har ingen att prata med om de så ville bara få skriva av mig...

2012-03-26
joliisb
joliisb

Inte för att vara elak...men.... menar du att ni köpte ett hus som du egentligen inte vill bo i? Och att ni inte kan prata med varandra om detta? Hur ska ni fungera ihop som en familj i långa loppet om ni inte ens kan prata om hur och var ni vill bo???

 

2012-03-28
Bitchen
Bitchen

Ne jag vet.. får se hur det blir. vi har bara bott här 4 månader.. vi har kommit övernes om att bo ett år innan vi gör något... Ja hag har körkort, så kan ju ta mig in till samhället... och tillgång till bil. Och är mamma ledig också men har inget fast jobb tyvärr.. de är de också när man jhar hus är de inte lika lätt som att flytta som en lägenhet som bara ör att säga upp.... Jaja, ville bara få skriva av mig lite! :) De var skönt.

2012-03-27
joliisb
joliisb

säger som yrwen.. man kan ju faktiskt bo med lite lantlig känsla å ändå ha bara ett par kilometer till ett centrum.. man behöver inte bo en mil från närmaste ställe med affärer!
har du körkort? tillgång till bil? jobbar du? mammaledig? vad e det som saknas för dej? varför e han så nöjd? många frågor :-)

2012-03-26
osisen
osisen

Klart ni kan bo ihop och båda är nöjda, det tar bara lite längre tid att hitta det ni blir nöjda med :)

2012-03-26
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...