App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Åhh va irriterad jag blir...

Idag började jag och sambon bråka över vad jag tyckte var en struntsak. Vi har såld dotterns 12" cykel på blocket och de som köpt skulle hämta den inom 20 min. Dottern ville sä gärna cykla på den en sista gång och jag lovade henne att hon kunde få cykla på den en sista gång (innomhus då alltså). Sambon blev irriterad över detta och ansåg att man INTE cyklar innomhus och särskild inte om han pratar i telefon samtidigt (det lät väl lite väl högt med stödhjulen på så det kan jag förstå) och detta var sunt förnuft tydligen. Jag tyckte att det var väl inget och en sista cykeltur är väl självklart även om det blev inomhus. Den var ju nytvättad o allt. Då fick jag till svar att om vi inte har samma åsikter om hur vi uppfostrar vår dotter så kan vi ju inte vara tillsammans heller. Får enligt honom e jag alldeles för snäll och å ansra sidan tycker jag han e för hård i sin uppfostran. Ett mellanting e heltklart bäst men vad jag kommer i håg så var min uppfostran precis så här. En för snäll mamma och något för hård pappa. Hur hittar man denna medelväg? Nu e jag på jobbet och känner mig bara ledsen :(

2012-03-25
Trillian79
Trillian79

tror det finns få personer som e hundra överens om hur uppfostran av sina barn ska vara..
det viktigaste är att man har en bra grundvärdering tillsammans.. sen.tycker jag det är ok att man e olika hård OM den andra föräldern trots att man anser att det skulle vara på ett annat sätt ändå alltid stöttar och står bakom.. det viktigaste för barnet är att föräldrarna står enade, tror jag iaf.. så länge inte en förälder går för långt å kränker eller blir fysisk med barnet såklart!
i den här situationen tycker jag att han överdrev dels tycker inte ja heller det e hela världen att någon gång frångå vardagsregler å göra nåt lite annorlunda som å ta en tur på cykeln inomhus.. å sen å säga sådär till dej.. känns som han vill ta upp mer än en cykeltur.. kanske är något mer som han inte har orkat ta upp å prata om å detta helt enkelt va droppen som fick bägaren å rinna över.. prata med honom å.höra vad han har å säga.


2012-03-26
osisen
osisen

Ni kanske skulle behöva sätta er ner och ventilera era känslor och diskutera olika scenarier och hur ni resonerar och kanske försöka komma på en mellanväg?

2012-03-26
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...