App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

ni med framåtvänd sittvagnar typ urban jungle?

När bytte ni ut liggdelen? Dottern blir 7mån om en vecka och det börjar bli bökigt med liggdelen, det e trångt och hon börjar ännu en gång bli rastlösa å arg i vagnen.. första gången hon blev det var runt fyra månader, då fixa ja så hon kunde sitta i liggdelen.. jag hade förhoppningar om att kunna ha henne i den till 8mån men har i helgen börjat tvivla.. jag tänker inte köpa någon ny vagn som e bakåtvänd för ja tror det e det som e problemet här.. hon försöker vrida å se vad som händer framåt.. åh.. jag vet inte hur ja ska göra.. kämpa på en månad till eller bygga om vagnen nu.. dom "ska" ju sitta emot en men å andra sidan så vill inte hon det.. har vänner som bytt till sittdel typ uj vagn runt 6mån å deras barn har det gått alldeles utmärkt för.. äh.. skit åxå.. gillar inte när barnet inte anpassar sig efter mina förbestämda planer.. ;-)

2012-03-25
osisen
osisen

Jag förstår ditt dilemma! Mina barn har inte fått åka framåt förren efter de fyllt ett år och tom då bara ibland. Jag har en emmaljunga som jag kan vända fram el bak lätt.
Har du möjlighet att låna en bakåtvänd vagn tills hon är lite större eller köpa en billigt på blocket. Där kan man hitta billiga om man inte bryr sig om märke m.m
Annars får du väl bygga på sittdelen och se hur det påverkar henne...
Ledsen om jag inte hejar för att du ska ha henne framåt, jag själv är ju "emot" det...

2012-03-26
emcb
emcb

vi har ju sånt fint väder nu å ja ska va hemma så ja bestämde mig för att bygga om vagnen till sittvagn.. tänkte som så att det går ju faktiskt att bygga tillbaka igen om man känner att det inte fungerar!
dessutom sitter hon ju upp hela sin vakna tid för annars blir hon tokig å det borde ju va bättre å sitta med ryggstöd än å sitta rätt upp å ned som hon gör i liggvagnen då hon inte vill luta sig mot nåt.
känner mej lite som en usel mamma som går emot rekommendationerna men samtidigt så har ja svårt att se att det skulle bli ett stort problem..
å som sagt man kan byta tillbaka om man känner att hon inte klarar det av någon anledning..
fan.. varför ska en sån här sak vara så svår å varför ska man gå å fundera i veckor på om man verkligen gör rätt :-\ skit i andra å gör det som känns bra säger ju jag alltid till alla andra.. synd att ja inte kan ta mina goda råd själv!

2012-03-26
osisen
osisen

ja .. grejen e att tjejen e nöjd i liggdelen om jag har sufletten nedfälld.. men då skyddar den ju inge vidare mot solen tyvärr.. kanske blir att vi byter till sittdel en.månad tidigare trots allt men hon blir inte sju månader förrän på söndag så en vecka till minst får hon.klara sig.

2012-03-26
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...