App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

lillsnuttan e ju livsfarlig...

idag kom hon på tekniken för att resa sig mot soffan, hon tog dessutom ett steg utmed den och ramla på andra steget. Dagen har fortsatt och hon har testat detta ett par gånger och har tagit flera steg alldeles själv å bara hållt i sig i soffan. Jag låg där och höll min arm bakom ryggen så jag skulle kunna ta emot så hon inte föll handlöst bakåt. Hon gick en bit å plötsligt vänder hon sig och tar tag i bordet å försöker gå över dit och jag försöker greppa tag men får inte något grepp å hon falla handlöst rakt mot bordet :-\ hon blev lite röd på kinden men hon hämtade sig fort så det gjorde nog inte jätteont men ändå.. trots att ja e med så lyckas hon falla å slå sig.. jag har ju hjärtat i halsgropen all hennes vakentid.jag är väl lite hönsig åxå men ändå. så såg jag på nyheterna att spädbarnsolyckorna har ökat jättemycket!! åååå.. varför ska hon vara så vid å vågad å oförsiktig?!? sonen var väl åxå ganska snabb med å lära sig men han hade en helt annan teknik.. mycket mycket lugnare och försiktigare! Lilltjejen är kanske lika vild som de flesta barn men för mej e hon lite av en chock.. samtidigt som man e fruktansvärt imponerad av denna vilja och upptäckarglädje som hon har.. hon har en underbar charmig personlighet och är glad jämt! Men som sagt hjärtat i halsgropen.... vile väl inget med detta inlägg egentligen.. ville bara få ur mej.. tack för den som läste :-)

2012-03-23
osisen
osisen

ja man kan inte hindra alla olyckor och oftast när de sker så är man ju faktiskt närvarande iaf när de är så små.. de e ju inte så att man.lämnar en mer eller mindre vid bebis själv..
vad gäller skötbord så ligger inte tjejen still en sekund å man får nästan bända ner henne på skötbordet.. slita å dra för att ens få av eller på en blöja.. men vårat skötbordet är det ihopfällbara från Ikea och det blir som en grop när hon ligger där vilket gör det svårare för henne å ta sig ur . men att släppa henne e helt otänkbart. men hade vi haft ett vanligt platt hade nog halva barnet hängt utanför skötbordet medan man bytt blöja..

å yrwen ja skyller på dej ;-);-);-)

2012-03-24
osisen
osisen

Varsågod! (Jag läste) ;-)

2012-03-23
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 3 månader

Vad var det jag sa??? Hon kommer nog gå i sommar ;)

2012-03-23
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...