App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Högt blodtryck

Jag har i 2 veckor haft rätt högt blodtryck och min barnmorska misstänker havandeskapsförgiftning. Jag blev tillsagd att VILA och fick information om andra symptom. Nu har jag haft ont i huvudet till och från i 2 dagar, det försvinner om jag ligger helt stilla och gör absolut ingenting. Jag funderar om jag kanske ska ringa förlossningen och höra vad de säger. Eller om jag ska avvakta till senare i em. Jag känner mig ju jättepigg och har massor av energi men jag villju inte utsätta mig och bebis för någon fara.

2012-03-21
CuteLittleDevil
CuteLittleDevil
Barn på 2 år och 9 månader

Måste vara jätteskönt att de lyssnade på dig och att du fick komma in! Även om det inte är så kul med huvudvärk så är ju "bara" huvudvärk bättre än havandeskapsförgiftning. Skönt att veta att allt är bra med bebben!!

2012-03-22
Yrwen
Yrwen

Jag ringde och fick komma och sova kvar. Blodtrycket är skyhögt men ingen äggvita och bebis mår bra. Men jag kommer inte få gå över tiden, vilket känns skönt. Kontroller hos BM 2 gånger i veckan och knapra alvedon för huvudvärken. Men det är inte havandeskapsförgiftning längre utan bara högt blodtryck.

Det blev UL också för att se hur bebis har det och allt såg bra ut :)

2012-03-22
CuteLittleDevil
CuteLittleDevil
Barn på 2 år och 9 månader

Det gör du rätt i , för både din egna och bebis skull. Behöver ju inte vara havandeskapsförgiftning bara för att man har ont i huvudet o så.. men jag fick med mig stickor hem från barnmorskan så jag kollar urinen varje dag efter äggvita & protein .. det är lite lugnande faktiskt :)

2012-03-21
_Sanna
_Sanna

Vad skönt att det sjunkit för dig. Ja jag får nog ta och ringa som du säger bättre en gång för mycket än för lite :)

2012-03-21
CuteLittleDevil
CuteLittleDevil
Barn på 2 år och 9 månader

Hej !
Jag hade exakt samma som du förra veckan, jag fick plötsligt jätte högt blodtryck och min barnmorska misstänkte havandeskapsförgiftning . Nu har det sjunkit igen , men min barnmorska sa att jag inte skulle tveka att ringa in om jag får huvudvärk. Jag tycker absolut du ska ringa och höra med dem så du kan få komma in för kontroll , hellre en gång för mycket än en gång för lite :)

2012-03-21
_Sanna
_Sanna
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...