App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

skohorn till kökslådor

Nu när vår 7 månaders lilla flicka börjat ta sig runt på egen hand med hjälp av en gåstol fick vi agera snabbt. Att flytta upp svaga saker, se till att kökslådorna inte går att dra ut samt flytta på diskmedelstabletterna trodde vi skulle dröja tills lillan lärt sig krypa eller gå. Men med gåstolen blev det snabbt aktuellt. Ett skohorn inanför kökslådornas handtag var från början en akut lösning men det blev snabbt permanent. Billigare och enklare än att köpa in någon slags lådspärr, dock fungerar ju bara detta om lådorna har handtag det går att trä in någo bakom. knoppar på lådorna kräver någon annan slags lösning.

2012-03-21
eelliinn
eelliinn
Barn på 2 år och 9 månader

kan berätta att vi inte har en enda säkerhetsspärr i hela huset, inte ens en grind i trappan (fast övervången används inte). Dock totalrenoverade vi köket när hon föddes så vi har ju nya lådor (inga skåp nere) med mjukstängning, vilekt gör de lite trögare att öppna, så trots att hon är stark så fixar hon inte att öppna lådorna (än). Men nu har vi en snäll, lugn tjej som otroligt nog lyssnar ganska bra så vi har kört mycket med tillsägelse och att flytta på henne om hon envisas, vilekt funkat bra för oss. Tror att man måste hitta en lösning för sitt hem och sin familjesituation.

Vet att svärisarna skaffade spärrar till köksskåpen, men de var ju ändå tvungna att ropa på barnen för att öppna, då de inte klarade det själva...

2012-03-21
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...