App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

hur mycket tål bebisar huvud egentligen?

alltså tänker på smällar å så.. jag har ju en riktig liten tuffing som absolut inte ger sig vilket resulterat i en hel del handlösa fall.. än så länge från kryp å sitthöjd men ändå.. obehagligt och hon blir jätteledsen varje gång.. å ja kan ju inte krypa med å hålla i henne hela tiden heller.. försöker alltid sitta med när hon leker men ja hinner inte alltid fånga upp i tid ändå.. idag har hon gjort ett bakåtkast å två fall framåt där hon landar rätt på huvudet/ansiktet... ja skulle behöva vaddera hela huset helst.. Usch.. tror ni det e nån fara eller är det så här för de flesta bebisar?

2012-03-20
osisen
osisen

min har sele i liggvagnen tom.. en egen uppfinning jag gjort för hon e vildare än vil å kan sätta sig upp i vagnen, dessutom så kan hon ju nu sitta å leka i vagnen utan att riskera ett dyk!

2012-03-21
osisen
osisen

mini får inte va på golvet i köket å hallen just för vi har klinkers.. usch det känns så obhagligt.. ja menar man får inte skaka barnen alls men de kan slå i huvudet hur mycket som helst typ? äh ja vet inte, orolig blir man ju definitivt!

2012-03-20
osisen
osisen

jo ja vet men så känns det lite hysteriskt samtidigt å ja e inte så säker på att en tjock hjälm i skumgummi kommer va så gött under sommaren.. men visst tankarna far allt åt det hållet..

2012-03-20
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...