App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vilket är erat mest onödiga inköp till bebisen?

Vårt sämsta inköp var babygymmet! Dels ville vår dotter inte ligga där mer än typ tre minuter åt gången, och dels var det så litet! Så det var 600 kr i sjön.. Det vi använt minst av allt, dvs inte alls, är en bärsjäl av typen TricotSlen, men den fick vi av svärföräldrarna (önskade oss en). Den är ju typ 312 m lång, så jag har aldrig kunnat använda den för jag skulle ha fått vira den typ tio meter runt kroppen i så fall. Så vad är erat sämsta/mest onödiga inköp till barnen?

2012-03-19
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 6 månader

Bordet till Bumbon. Hade säkert varit användbart, om vi skaffat det tidigare, men lillan slutade sitta i bumbon bara någon vecka efter att vi köpt till bordet.

 Skötbord är en sak som var absolut nödvändigt till de två första barnen, men knappt använts alls till lillan.

Både babygym har varit favoriter hos alla mina barn, dem har de faktiskt lyckats slita ut. Så olika det kan vara...

2012-03-22
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 9 månader

Ingen aning! Bärselen kanske, hon var så tung så det var jobbigt. Dock är förhoppningen stor nu när 2an kommer då jag hoppas slippa köpa syskonvagn.

Babysitter och babygym var väl inga favoriter, men hon låg ju iaf en liten stund i taget, doclk använde hon babysittern som gungstol när hon blev större.

Sedan är det ju alltid svårt med kläderna, man köpte något fint till dop/namngivning/jul/nyår men det användes ju bara vid det tillfället, sen var det ju för litet... sedan köpte inte vi så mycket kläder, fick heller inte så överdrivet mycket kläder. annars är ju det klassiskt att man har mer kläder än de hinner använda, de växer ju så fort.

Sedan har min tjej inte varit överförtjust i leksaker så det har känts lite onödigt, men det används bättre nu :)

2012-03-22
Yrwen
Yrwen

Just det, jag kom på en sak till; det lilla solparaplyet till barnvagnen! Vi trodde det var nödvändigt, men använde det en gång och insåg att det var värdelöst! Ostadigt bara det fläktade litegrann, och dessutom funkar det ju inte som solskydd när man är ute och går och svänger på vagnen! Är därmed bara använt en gång..

2012-03-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 6 månader

Helt klart babysittern! Sonen var en riktig "filtbebis" och föredrog att vara på golvet. Babygymmet var en stor favorit här, vi hade ett hederligt i plast inte ett sånt där svindyrt mjukt elände. Får se vad för saker dotter kommer gilla och dissa här framöver.

2012-03-19
Fenoxi
Fenoxi

Hoppgungan... Aldrig använd, satte honom i den en gång men han var för liten och nu är han för stor!!

2012-03-19
zipbullen

mitt sämsta inköp är nog gåstolen.. köpte den till sonen han satt i den några gånger å lekte men förstod aldrig vad man skulle göra med den å till dottern ville vi inte ens ha den.. får inte plats här hemma.. dessutom hade hon rivit ner precis allt hon kom åt.... men det var dock inte helt bortkastade pengar för min bästa kompis skulle köpa en till sin dotter å eftersom vi hade en slapp hon ju köpa nån.. hon fick våran.. så för oss var det helt meningslöst men den fick ändå komma till användning nu en sådär 6år senare :-)

2012-03-19
osisen
osisen

.

2012-03-19
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...