App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Att börja blogga

Är det ngn här som nyss börjar blogga eller håller på att blogga? Och isf, kan ni ge lite tips. Jag funderar starkt på att börja blogga. men hur sjutton gör man:) Alltså vilken bloggsida ska man välja? Är det svårt lägga in bilder?Är det alltid ngn form av reklam på ens bloggsida? (en vikarie på jobbet har en blogg där det är reklam o hon får dessutom betalt på sin blogg...hur sjutton funkar det??) Snälla ni som vet, överrös mig mej med tips, för jag kan INGET om att blogga. Har bara lästa andras bloggar så detta är jag helt o hållet nybörjare på.

2012-03-17
linda__74
linda__74

tack alla för era svar hittills!

2012-03-19
linda__74
linda__74

Jag bloggar på Blogger. Tycker det funkar bra och dessutom slipper jag reklamen om jag inte väljer det själv. Bilder är lätta att lägga in. Egna bilder laddar du upp och andra bilder är bara att kopiera in. Vill man ha hjälp finns sidan http://fixadinblogg.com/  där man kan få tips om det mesta.

2012-03-17
Toffsan
Toffsan

jag använder wordpress.com för de har rn bra app då ja vill använda mobilen.. å så e det smidigt att lägga in bilder å så då ja oftast tar med mobilen!

2012-03-17
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...