App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

finns det överdragsbrallor i storlek 74/80?

Försöker hitta det men jag hittar inte på nätet iaf.. ja inser ju att mitt barn INTE kommer sitta snält i vagnen :D Så ett par tunna överdragsbyxor vore kanon, ja menar vi kommer krypa runt på gräsmattan i sommar å i sandlådan å då kommer det inte alltid vare tokfint å torrt väder! Ett par tunna ofodrade överdragsbrallor hade varit kanon tror jag iaf.. så kan man ha tex strumpbyxor under eller så..  Så hittar ni någonstans i den storleken hojta till.. men de får itne vara för dyra heller :D det e en fattig månad.. iofs alla månader men särskillt denna!

2012-03-15
osisen
osisen

Angående skor så tänk på att skorna ska vara 1.5cm för stora när ni köper dem. Annars kan inte foten växa som den ska. Jag mäter alltid foten innan jag köper skor och lägger sedan på 1.5cm.

2012-03-15
emcb
emcb

Är osäker. Men på lIndex tror jag de flesta överdragsbyxorna är i från 86. Men jag vet att Lindex har en ofodrar regnoverall i små storlekar. Jag har köpt det till min lille och den är jätte bra. Hade en i höstas och har köpt en nu till våren. Så bra med en hel overall då de kryper runt, kommer inte in någon sand där inte!

2012-03-15
emcb
emcb

ja fyndade just överdragisar för 50 spänn på Åhléns
inte snyggaste lila färgen på dem men för det priset kan ja ha överseende ;-)

2012-03-15
osisen
osisen

ja brukar ju mäta foten å lägga på 1cm på skon! jag vill ha mjuka riktiga skor om ja ska ha skor annars får det bli tossor, för så länge hon inte kan gå måste hon ju kunna vinkla fötterna.. så några fotriktiga kavat blir det inte här iaf ;)

2012-03-15
osisen
osisen

Jag köpte ett par mer eller mindre "riktiga" skor till Ingrid igår. På HM. Ett par "joggingskor" typ i alla möjliga neonfärger! :-P
Angående storlek är det svårt tycker jag. Vi köpte strumpor på Lindex i strl 16/18 som var STÖRRE än de i strl 19/21 på HM.. :-/ Jag använde ögonmåttet när jag köpte skorna, för hon låg nerbäddad och sov i vagnen. Enl tabellen ska hon ha 19/21, men jag tog storleken under för hon har väldigt små fötter. Skulle de bli för små så får man väl köpa nya i sommar. De var så grymt söta så man kan ju ha dem som prydnad bara! :-)
Och ursäkta osis att jag kapade din tråd, men Betty började! ;-)

2012-03-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

jag hittade faktiskt ett par överdragsbrallor på lager 157.. ofodrade kostar 120kr.. vet inte va frakten går på dock, får kika på det men det känns som ok pris.. dom behöver ju inte vara 100% vattentäta heller för man går ju inte direkt ut i regn när dom e såhär små.. inte å leker iaf men just om det är fuktigt och framförallt smutsigt!!! Nu e ju bara problemet vad hon ska ha på fötterna! :D haha att det ska vara så svårt med små bebisar!

2012-03-15
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...