App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Högt blodtryck...

Jag har under hela min graviditet haft perfekt blodtryck , men så idag var det högt :( självklart blir man ju orolig. Nu ska jag tillbaka till Bm på fredag och ta lite prover.  Någon mer som fått högt blodtryck på slutet & isf vad berodde det på ?

2012-03-14
_Sanna
_Sanna

Jag fick högt blodtryck runt v.34 och det utvecklades till havandeskapsförgiftning.hade protein,svullna ben (rann vatten ur benen ),ödem(stod i min journal).huvudvärk var väldigt sällan.

åkte till bm för några koller och även på ul så tog de blodtrycket.blev inlagd V.35+2 och tvillingarna föddes 37+1 efter igångsättning.Mitt blodtryck gick knappt ner med medeciner.de ökade dosen men det hjälpte inte så mycket.

tog lite över en vecka efter förlossningen innan blodtrycket var normalt.

2012-03-14
Emilie7
Emilie7
Bebis på 17 månader

Okej , då hoppas jag att det är bättre tills på fredag . Idag har jag verkligen inte gjort nånting & det får bli likadant imorgon :)

2012-03-14
_Sanna
_Sanna

ja fick det med men det gick över efter vila .. fullständig vila.. ja hade även lite äggvita i urinen men även det försvann

2012-03-14
osisen
osisen

Okej , förhoppningsvis är det inte det då jag bara har mitt höga blodtryck.. Men skönt att de vill ha lite koll iaf, blir man ju lite tryggare av..

Får försöka njuta av att bara ligga här, är så sprallig & aktiv annars men det är bäst och lyssna på er och min barnmorska. Får ju inte bli värre liksom och snart är det ju slut på sånt här slappande! Så en film får det bli :)

2012-03-14
_Sanna
_Sanna

Det är ju bara hoppas på att du kanske hade stressat upp dig, eller varit för aktiv alldeles innan de tog provet. Ja, det är klart att det är jobbigt, emn försök att inte tänka på det, utan att ta det lugnt och njuta av att få vila, läs en bra bok, se en bra film eller nåt :)

2012-03-14
Yrwen
Yrwen

Ja precis det är ju det man är lite orolig för om man skulle utveckla det... Hon pratade även om att det kunde bero på stress, men självklart ska man ju alltid tro det värsta :( fick inte anstränga mig alls de här dagarna, det är ju så trist att bara ligga här !

2012-03-14
_Sanna
_Sanna

Själv har jag inte haft det problemet, men de vill ju hålla extra koll så att det inte utvecklas till havandeskapsförgiftning.

2012-03-14
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...