App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Skötbord på badkaret

Just nu har vi inget badkar, men letar nytt boende och hade gärna sluppit att ha skötbordet i sovrummet. Har kikat runt lite på nätet på sådana skötbord som man sätter på badkaret, men hittar ingen maxvikt eller liknande. Tösen är ändå 13 månader nu, och väger kring 10 kg. Kanske bara är jag som inbillar mig då jag tycker de ser lite "svaga" ut ;) Men någon som köpt och kanske har kikat i bruksanvisning eller liknande, för det borde väl finnas en maxvikt?

2012-03-14
ChildofJune
ChildofJune

Vi hade ett sådant när de stora barnen var små, till sonen använde vi det tills han slutade med blöjor. Det var bekvämt och vi gillade det, men det slet mycket på badkaret. Det blev fula märken i emaljen, som inte gick att få bort sen... Nu kanske något förbättrats sen-01, men det kan ju vara bra att kolla upp om det verkar finnas risk för detta.

2012-03-14
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 2 månader

Tack för svaren :) Går ju alltid att fråga i affären, men tänkte leta lite begagnat också om det blir aktuellt.

2012-03-14
ChildofJune
ChildofJune

Mina svärföräldrar har ett, från när deras söner var små, som de nu använder till sina barnbarn. Min tjej väger åtminstone 16kg och det har inte rasat än. Håller med om att de inte ser så stadiga ut men de verkar funka bättre än de ser ut att göra iaf.

2012-03-14
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...