App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hurra!!

Medan jag låg inlagd på sjukhuset kissade min 20 månaders dotter på toaletten för första gången!! Hurra!! Nu har dagmamman påbörjat processen och tror att hon kommer att vara torr innan sommaren!! Tänk vad det värmer mammahjärtat!

2012-03-14
Yrwen
Yrwen

jag tar en spruta med blodförtunnande i magen varje kväll. Sedan kommer jag att få gå på specmvc där de kommer att kontrollera mitt blod extra noga. Sedan kommer det att göras en utredning huruvida jag har anlag för proppar (har ett par i släkten som fått) eller om det bara var otur.

 

Ja, vi hade tänkt vänta lite längre, tills det är varmare ute. Men man måste ju börja någon gång och dagmamman har 2 andra barn som tränar nu, så en till gjorde ju ingen större skillnad. Dessutom vet hon att man kissar på toa, hur man spolar osv så hon har varit på väg länge, det var väl bara en tidsfråga.

2012-03-14
Yrwen
Yrwen

Stor blodpropp i benet.. Så nu börjar tillbakaresan.. Suck.. Trodde att det skulle gå fort, men det tar tydligen väldigt lång tid att bli bättre.. Jättekul, just nu kan jag inte använda ena benet...

Men det är jätteskönt att pott-träningen påbörjats, synd bara att vi inte orkar fullfölja här hemma. Jag kan inte använda ena benet vilket leder till kryckor, så jag kan inte lyfta upp henne på toan, maken får ju göra precis ALLT här hemma plus jobba heltid, så han är ju ganska slut...

2012-03-14
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...