App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Vilken bilstol rekommenderar ni?

Till sommaren måste vi köpa en bilstol då dottern växer ur sin babyskydd. Vilka bilstolar ska jag titta efter? Vi har varken bil eller körkort, därför har inte lust att lägga över 3-4000 kr på en bilstol då den inte kommer till användning så mkt. Kan det vara värt att köpa en begagnad? Jag vill ändå ha en bra bilstol där dottern kommer sitta bekvämt och bra i och det blir ibland långa bilturer då vi åker till mina föräldrar. Jag gillar Britax och har vagnen & babyskyddet i det märket. Finns de nånstans billigt att få tag på en bilstol? Rea/kampanjpris?

2012-03-10
Ansku86
Ansku86

ja kikade på britax Hi Way 2 som.kostar 2000.. å på maxi cosi mobi som kostar 3000.. HiWay tar.minst plats men vi valde tillslut maxi cosi eftersom den går å vinkla.. e jättenöjda än så länge.. har just bytt så ja vet ju inte hur den blir när hon e större förstås ;-)

2012-03-10
osisen
osisen

Jag har en britax muli-tech och en britax hi-way till sonen. Båda finns nu placerade i baksäte (i olika bilar) Han sitter riktigt bra i båda. Eftersom ni kommer behöva flytta stolen så rekommenderar jag hi-way, då multitechen är betydligt tyngre (men ändå lätt att installera). 

Var in på babyproffsen och pratade med dem innan senaste köpet (hi-way) och den de rekommenderade var ju den nya max-way. En förbättrad version av hi-way. Men, det skiljde ca 1000kr i pris så det var avgörande här. 

Tipsar om jollyroom.se, billigt och supersnabb leverans

2012-03-10
Sweetie86
Sweetie86

Vi har Britax Hi Way, vilket var den enda  stol som rymdes i vår bil, så att vi andra också rymdes på alla platser. Vår ettåring sitter jättebra i den. Hur rymlig den blir för en fyraåring ska jag låta vara osagt... Men den var relativt lätt att montera i alla fall, så som stol att flytta mellan olika bilar rekomenderar jag den.

2012-03-10
ElinVS
ElinVS
Barn på 1 år och 6 månader

Vi har inte heller nån bil, så vi gick in på Babyproffsen och sa att vi ville ha den mest "flyttbara" stolen, som måste få plats i ganska små bilar. Hon visade oss Maxi Cosi mobi och Britax. Var samma pris (3000), men eftersom man kan fälla Maxi Cosin medan den är monterad valde vi den. Har bara använt den en gång, men då fungerade den bra! :-)

2012-03-10
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 15 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...