App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Nagon har som bor/bott i Linkoping?

min man har en arbetsintervju dar. sa det finns ju en chans att vi kommer flytta dit (jag har aldrig varit dar) nagon som varit eller bor dar som vill beratta lite? ar det stort nog for nagon som kommer utifran eller e det mast infodda linkopingar? ( : jag har forsokt titta efter hus eller lagenheter dar pa blocket for att fa lite uppfattning hur det ligger till med hyror o boende. men det e valdigt lite pa blocket, finns det nagon annan sida som man hittar boende pa lattare? ar det svart att hitta boende i linkoping eller lite utanfor? det verkar va mast semesters veckoboende. hjalp mig lite om det e nagon som kan! Tack! Kram!

2012-03-09
mammalangtborta
mammalangtborta

Kommentaren har tagits bort av författaren.

2012-03-09
fivestepsback
fivestepsback
Barn på 2 år och 4 månader

Linköping är överhuvudtaget en väldigt trevlig stad, i lagom storlek. De flesta områdena är trevliga men du bör absolut undvika Skäggetorp och Östria Lambohov.

Linköping är en studentstad så det är väldigt blandat, både människor som bott där hela livet och nyinflyttade!


Lycka till! :)

2012-03-09
fivestepsback
fivestepsback
Barn på 2 år och 4 månader

haha ja det e det vall! ( : men iallafall. jag kommer fran helsingborg samma storlek? o det e nog inte manga icke helsingborgara dar.. men linkoping ar ju en universitet stad sa det e kanske lite battre. mest vill jag nog vet hur man far tag pa boende och om det ar svart.

2012-03-09
mammalangtborta
mammalangtborta
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...