App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

samandragningar

Är det nån som har erfarenhet om samandragningar? Har haft det ett tag nu är i vecka 26, men jag har inte haft några besvär av dom, men så en natt när jag skulle gå upp så gjorde det ont i magen, eller från naveln och en bit neröver. Sen försvann det, men när jag var på jobbet så kunde det komma ibland. samma sak hände inatt, magen hade vart spänd och hård varje gång när jag vakna och det gjorde lite ont när jag ansträngde magen och skulle gå upp på toa. Behöver jag vara orolig eller kan det kännas så?

2012-03-07
Westh4
Westh4

Ja jag har ringt nu och dom sa att det är nog ingen fara eftersom det vart långt emellan och att det inte är hela tiden det gjort ont. men hon jag prata med tycke att jag kunde va hemma en extra dag från jobbet iaf. tack för era svar =)

2012-03-07
Westh4
Westh4

Jag hade också mycket sammandragningar, smärtsamma från v 25. Jag tog upp det med BM, blev undersökt av läkare och sjukskrevs helt resten av graviditeten för hotande förtidsbörd. Fast så illa behöver det ju inte vara för dig. Har man ont när man har sammandragningar så är det kroppens sätt att säga ifrån att man behöver ta det lugnt.

2012-03-07
Isabelle _
Isabelle _

Ok tack för svaret =) känner mej lite besvärlig för det kanske inte är nått, men det kanske är bäst att höra sej för.

2012-03-07
Westh4
Westh4
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...