App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Typiskt, alltid är det något...

Har förträngt det ett bra tag nu men lite skäll ifrån maken så var det bara att ringa vc idag. Jag har fått ont i mitt bröst. Har inga knölar eller så. Det kan vara sviter i från alla möjlkstockningar jag hade, en inflamation kanske. Men som sagt det har blivit värre och värre den senaste tiden så idag ringde jag. Fick en tid om ca 1vecka. Men kunde få tidigare om jag var orolig men då inte till min läkare. Och jag vill ju hellst till min kvinnliga läkare, orkar inte med att träffa någon läkare som inte är insatt i allt strul kring mig. Så bara att vänta och hoppas på det bästa! Men visst är det typiskt, jag ska tydligen inte ha en lugn stund...

2012-03-06
emcb
emcb

Nu skriver du att du inte har några knölar, men jag fick lära mig av min bm att knölar som gör ont oftast är ofarliga. Det är när det INTE gör ont som man skall kolla upp det. Låter ju knasigt, men så är det visst.
Lycka till iallafall!

2012-03-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 5 månader

Ja har varit på vc och har nu fått en remiss för mamografi. Det har inte försvunnit utan värken har ökat. Men inga knölar kändes, vilket är positivt! Men som läkaren sa kan en knöl vara i från några mm till flera cm, så långt i från alla man känner. Men jag är "lite för ung" för att det ska vara risk för bröstcancer. Men även unga kvinnor drabbas ju, men inte lika vanligt om man säger så... snurrigt det blev nu :)

Japp, bara att vänta och se helt enkelt... Börjar bli min specialitet nu... väääänta...

2012-03-15
emcb
emcb

Har du varit på undersökningen? Hoppas att det försvann av sig själv och inte var något allvarligt.

2012-03-15
Yrwen
Yrwen

Tack!

Precis säkert inget men "better safe than sorry" :)

2012-03-06
emcb
emcb

Fortsätter att hålla tummarna för dig!

2012-03-06
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 5 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...