App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

åkt på influensa... tips ?

Hej alla härligt glada mammor.. =) NU är det såhär att jag har åkt på en ordentlig omgång influensa och undrar om ni har tips på lite hemma kurer som kan hjälpa till.. det är mest hostan och febern som stör mig och man vill ju inte överdriva intaget av alvedon heller.. Hostan för att det känns som om lill killen i magen skvalpar runt lite väl mkt där nere då.. han slår tillbaks efter varje fin hostattack haha..  men hostan är oxå irriterande för hela svanken gör ont och d et går ner mot vaderna.. SÅ kom med alla härliga tips... Pls..

2012-03-06

Tack för hjälpen töser!
blir inte mkt vila för min del..
 sovr max 4 timmar om dagarna lyckas inte sova mer än så haha .. tycker det är jobbigt att somna  när man svettas ihjäl..  men idag mår jag i alla fall lite bättre så nu hoppas vi att det går det hållet.. :)


tack igen..:D

2012-03-07

Jag tycker att bafusin hjälper bra mot hosta och halsont. Den bedövar lite och brukar hjälpa mig mot den värsta rethostan. Värt att testa! Finns på apoteket.

Ta maxdosen alvedon mot febern om den är jobbig, då vilar du bättre och återhämtar dig fortare. Citronvatten tycker jag är gott att dricka när jag är sjuk också. Får man i sig c.vitamin och det är ju bra med mkt vätska när man har feber.

Krya på dig!

2012-03-06
emcb
emcb

Tyvärr har jag inga fler tips än att vila. Har precis bekämpat den själv och är nu (tack och lov) på bättringsvägen. Jag låg mest på soffan och slöade. det var skönt att inte göra något. Men jag började ta något som heter Bludsaft med järn i. Jag kände en förbättring redan samma kväll. Sedan dricker jag Mivitotal flex. Innehåller alla vitaminer man behöver. Kanske kan prova det. Det är också bra för barnet med vitaminer. Annars vila och mycket juice, helst appelsin och äta appelsin. Hoppas du blir bra snart. Johanna

2012-03-06
Johanna 13
Johanna 13
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...