App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Jobbigt att sluta röka!

Jag har jätte svårt att sluta röka! har försökt enda sen jag fick reda på att ja var gravid o de var i v.6 , o hm suck nu är ja i v. 25 och har fortfarande inte slutat =( usch stackan som ligger i magen.. vet inte hur ja ska göra lr om man kan få någon hjälp? jag drog ner på rökningen bra i början, men nu har jag börjat röka mer igen =( suck!  Någon som har de så som jag? :S lr något bra tips? /Malin

2012-03-04
Malin91
Malin91

vronkis: vadå haha ? ja sa inte att någon eller du skulle ljuga för era barn.. det var en fråga..
även om graviditeten går bra å man får ett friskt barn osv så betyder inte det att man automatiskt kommit undan med å röka.. det kommer ju en framtid när man ska förklara och berätta och ja jag vet ju att folk fortfarande som vuxna e besvikna på att sina föräldrar inte brydde sig tillräckligt för å lägga ner rökningen.. men egentligen bryr jag mig inte så mycket.. vill man medvetet utsätta sitt barn för risker så fine för mig.. men du kanske borde köpa mat för pengarna istället för cigg... med tanke på din andra tråd..

2012-03-07
osisen
osisen

tänk på hur era barn kommer se på er när dom blir större.. eller ska ni ljuga å säga att ni inte rökte? för att det e farligt å röka lär dom ju få reda på å även allt som kan komma som bieffekt ..
sen kommer de antagligen fundera på om dom inte var tillräckligt viktiga för att mamma skulle sluta röka..
ja har flera vänner som haft rökande föräldrar å dom stör sig alltså fortfarande i vuxen ålder på detta..
Å kan inte släppa det särskilt de som själva fått barn å då slutat röka!

2012-03-07
osisen
osisen

Jag hade nog en jäkla tur för jag mådde så fruktansvärt dåligt i början så de gick liksom automatiskt. Är enormt sugen ibland men tänker då på vad som ligger i magen o då försvinner suget så inte tagit ett bloss sedan dess.

Hoppas de går bra för dej! Mitt tips är att bara sluta tvärt men det är lätt o säga. Hoppas du lyckas iaf så den lill* slipper nikotinet.

Mvh Therese

2012-03-06
ladyTH
ladyTH
Barn på 2 år och 1 månader

snus e det mer nikotin i än cigg så det e mer beroendeframkallande..

2012-03-04
osisen
osisen

köp inga cigaretter å låtbli å rök.. inte hade du stått å blåst in röken i din bebis barnvagn.. detektiven i princip det du gör nu.. tänk på allt hemskt som.kan hända varje gång du röker.. tänk på att ditt barn löper större risk att dö i psd..
lycka till hoppas du fixar det!

2012-03-04
osisen
osisen

MVC hjälper dig om du vill sluta. Det finns rökavvänjningsgrupper lite varstans.

Om inte annat så hjälper det om du åtminstonde drar ner på rökningen. Helst ska man ju sluta helt men att dra ner på det 'är bättre 'än ett paket om dagen..

2012-03-04
Betty86
Betty86

Kan man inte få hjälp på mvc?

2012-03-04
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 16 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...