App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Behöver tipps på lätt festmat!!!

Nu vill jag ha era bästa och enklaste tipps :-) Vi ska ha en fest för ca 20vuxna och ett gäng barn. Vi tänkte först köpa färdiga brickor med kallskuret + potatissallad. Men nu funderar jag på om vi inte borde kunna komma billigare undan om jag gör något själv. Men jag vill kunna förbereda dagen innan och så lite som möjligt samma dag. Det ska gärna vara plockmat. Vi har några som inte äter kött men fisk. Tacos vill jag inte bjuda på! Förmodligen blir det korv m bröd till barnen, fungerar ju alltid :) Har ni några tipps?

2012-03-04
emcb
emcb

Det sägs ju att man kan servera pajer svala, men jag är av varianten som har svårt för kall mat. Däremot kan man ju bara ljumma till dem lite, så att de inte är iskalla.

 

Köttfärspaj, ost/skinkpaj, vegetarisk, lax/spenat/fetaost, kyckling. Finns hur många varianter som helst. Tror att tasteline, ica, recept(.)nu har ganska bra recept. Iom att man blir tvungen att göra flera pajer så kanske man kan göra någon lite starkare och någon mildare, så finns det något för de flesta smaker, så gjorde jag (fast med lasagne).

2012-03-05
Yrwen
Yrwen

Yrwen. pajer kan man serverad em kalla eller ska de värmas upp innan? Några bra recept på pajer. De jag brukar göra är inte så "festliga" :)

2012-03-04
emcb
emcb

argbigga: Jag gjorde pastasallad när min son döptes så känns som att det var ganska nyligen som jag bjöd på det. Annars hade det var givet.

2012-03-04
emcb
emcb

Jag hade gjort olika sorters pajer eller kanske lasagne. och sedan sallad, dressing och bröd m smör till det. Lasagne blir ju bara bättre om den får stå någon dag.

2012-03-04
Yrwen
Yrwen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...