App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Kolik och syskon..

Jag tycker det är skitjobbigt när vårt nya lilla tillskott på 6v har kolik och skriker, när vi samtidigt ska försöka natta det större syskonet på drygt 20 mån. Han är ju inte van att somna till höga ljud. Speciellt inte på kvällen. Då har vi haft lugn musik på för att komma i stämning.. Och nu är det hysteriskt skrik han ska somna till! Inte varje dag som tur är.  Jag stänger in mig i rummet längst bort från stora sonen för att dämpa ljudnivån. Hur har ni gjort? Är det bara mitt barn som inte kan somna till skrik? Jag förstår att han tids nog vänjer sig, men det är nu et är jobbigt. Nån som sympatiserar och känner igen sig?

2012-03-02
detVankas
detVankas

Ja det är väl bara att härda ut! Vi har precis börjat gå på akupunktur mot spädbarnskolik. Har än så länge bara varit på två besök. Lite bättre är det, men vi får nog gå en el två ggr till innan den är borta helt.

Innan akupunkturen var det samma tid varje kväll 19-23, men nu är det onda pruttar lite då och då ist. Vissa kvällar värre än andra.

Nej det är inte kul just nu. Dessutom kräver lilleman att jag ska ligga brevid honom på kvällen/natten, annars blir han orolig och skriker hmm.. På dan är han inte lika krävande.

Åh vad jag önskar att min 20 månaders sov som en klubbad säl.. ;) Men jag antar att det blir bättre med tiden.

2012-03-02
detVankas
detVankas

mitt stora barn kan.somna till alla ljud.. den nya däremot e helt tvärtom :-\ vaknar av alla ljud så hennes middagslurar blir ofta väldigt konstiga.. om hon inte sover utomhus i vagnen... tror inte man kan göra så mycket antingen e dom ljudkänsliga eller så är dom det inte..

2012-03-02
osisen
osisen

Puffar in mig i tråden..

2012-03-02
detVankas
detVankas
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...