App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Babysim för första gången

Imorgon ska jag testa babysim med min 4 månaders dotter. Hon älskar att bada hemma och har börjat sen igår plaska mycket i baljan. Min sambo blev ganska blöt när han höll henne, haha! Är det något man ska tänka på när man går på babysim för första gången? Jag vet att man bara bör vara i vattnet en halvtimma med babyn. Är det något som man bör ta med sig? Hon har badcape, badbyxor (badblöja) och tar med lotion ifall hon behövs smörjas in efter badet. Tar även med ersättning, nappflaska & kokande vatten i termos.

2012-03-01
Ansku86
Ansku86

Det har gått jättebra och hon gillade att simma i bassängen.
Vi har nu varit 3 gånger och alla gångerna har varit både mysigt och roligt
för både mig och lillen. Blir att simma några gånger till innan de stänger
Vattenpalatset för säsongen.

2012-03-29
Ansku86
Ansku86

oj detta va ju gammalt :) hur gick det ??

2012-03-19
osisen
osisen

va roligt.. :) hoppas hon tycker om det!

2012-03-19
osisen
osisen

Ta med minst en extra handduk i början! Inte så kul att torka lillan torr med blöt eller rent av nedkissad badcape... En varm filt att svepa in barnet i är bra, för det kan vara kallt i duschutrymmen och omklädningsrum.

Jag tyckte att det var mest praktiskt att ta med babyskyddet och lägga lillan i det när jag duschat och torkat henne. Då tog jag på henne en blöja, svepte in henne i en torr handduk och en filt och la henne i babyskyddet. Sen kunde jag tvätta mig själv och hon slapp frysa under tiden. Fungerade bra när hon var riktigt liten, när hon var dryga halvåret fick vi komma på andra sätt.

2012-03-01
ElinVS
ElinVS
Barn på 1 år och 6 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...