App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Syskonvagnar

Vi planerar att försöka få till ett till barn i år och jag har kikat lite på syskonvagnar, men det är så frustrerande. En av de som verkar möta de flesta av mina krav är Bugaboo Donkey. Är det någon här som har en sån eller kollat på en i verkligheten? Behöver lite svar: Är det verkligen så att den har större hjul i fram än t.ex. Camelion? Hur är det med bredden på sittdelen? Är den mycket mindre? Och så den där märliga väskan. Den är säkert praktisk ibland, men går det att ta bort den och minska vagnens bredd ännu mer eller blir det ett stort glapp där om man tar bort den? Har ni tips på vagnar som ni är supernöjda med tar jag gärna emot det! Jag vill ha en där barnen är i bredd.

2012-03-01
Mathiz82
Mathiz82

Så mycket är ju bra. Hur är det med längden på stolen? De ser en aning korta ut tycker jag, men det kanske blir konstigt på bild. Jag ska kika på en så småningom, men tänkte att när du ändå finns här så passar jag på att fråga. :)

2012-03-01
Mathiz82
Mathiz82

Jag vet att det kan ta tid, men bättre att vara förberedd och veta ungefär vad som finns.

@Catrin: Det låter ju bra. Hur gammal är din son? Vad får man väga för att åka i den?

2012-03-01
Mathiz82
Mathiz82

Är du verkligen säker på att ni kommer att behöva en syskonvagn då? jag började kolla lite smått när vi började försöka, men den tanken ha rjag helt släppt nu, dotra sover i stort sett aldrig på dagarna och vi funderar väl på att använda bärsele mer och aknske köpa ståbräda eller nåt...

2012-03-01
Yrwen
Yrwen

ropa på Catrin881 eller va hon heter här.. hon har köpa en

2012-03-01
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...