App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Frieri?

Är det någon av er tjejer/kvinnor här som varit den som friat till er partner? Vi har diskuterat att förlova oss och ska nog göra det snarast men, jag vill att det ska vara något spontant, komma som en överraskning. Så nu tänkte jag, att jag kan ju göra det. Det tror jag ju knappast att han kan se komma. Om någon gjort det, hur reagerade era pojkvänner? Vill så gärna ha den biten också med honom, vi har en pojke på snart 16 månader och en bebis i magen med BF den 30 Juni, älskar honom innerligt som partner och pappa. Har någon tips/ideer på hur man som tjej kan göra det på ett fint sätt till sin pojkvän?

2012-03-01
fiasson
fiasson
Barn på 2 år och 10 månader

Haha, ja det är ju också en variant :P Vad roligt att stressa lite ^^ Jag har också tänkt på borgelig men kommit fram till att jag vill ha hela tjocka släkten med mig, dom står mig för nära och jag är första flickan i denna generationen så det vet jag att dem inte velat missa :)

2012-03-01
fiasson
fiasson
Barn på 2 år och 10 månader

Ååh vad härligt att höra :) Kändes lite dumt att jag som tjejen i förhållandet vill vara den som tar steget och friar, kan nog tänka mig att göra det oromantiskt, men vill helst lägga till något litet..Kanske en god middag på tu man hand utan barn en kväll.. Vill gärna ha ringar förberedda också. Vet hans storlek och vilken sort han vill ha ju så det går.. Är så spänd! Måste dock spara ihop lite pengar först, så får nog vänta 1-2 månader så han inte undrar var en sån klumpsumma tar vägen :P

2012-03-01
fiasson
fiasson
Barn på 2 år och 10 månader

Jag friade till min man. Helt oromantiskt var det men jag fick ett ja iaf. :-D Vi hade pratat i flera år om bröllop men det hade inte blivit något av det. Så en dag bara frågade jag om han ville gifta sig mig med, på riktigt, inte bara prat. Men även om det var helt oplanerat kändes det jättehärligt!

2012-03-01
Toffsan
Toffsan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...