App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

jag blir knäpp! var är min mens? vad är det som händer?

fick tillbaks mensen när lillen var sju månader ungefär, och nu är han snart 13 månader, så mensen har väl inte hunnit bli 100% regelbunden, men den har ändå inte diffat på mer än 1-2 dagar. nu är den dock fyra dagar sen, och jag fattar ingenting! jag har t o m tagit gravtest som alla visat negativt, så gravid tror jag inte jag är. men det känns ändå "skumt" och stökigt och lite svullet och småpirrigt runt limoder och äggstockar, vilket både skulle kunna vara mens och grav... jag blir knäpp! finns det nån annan anledning till att mensen plötsligt börjar stöka?

2012-02-27
mickelina81
mickelina81

anneli32 - jag vet ju egentligen att det bara är att vänta, men det är så frustrerande och jag är sämst i världen på att vänta! ;) jag vill ju veta NU vad som pågår! ;) nåt skumt är det iaf, för såhär länge brukar jag inte gå över någonsin. five days and counting.

anas08 - jag har inget preventivmedel med hormoner, för jag tycker inte att jag mår bra av det och tycker inte att man ska bråka för mkt med kroppen när det gäller sånt, så vi kör hormonfritt preventivmedel (pessar). så det är inget sånt som stökar. är det nåt som är galet så är det med min kropp.

det jag funderar på är ju om det kan finnas andra orsaker än graviditet som gör att mensen plötsligt börjar hoppa.

2012-02-28
mickelina81
mickelina81

fast det har ju varit i stort sett regelbundet i snart ett halvår, o så har det varit efter båda mina barn. sen jag fick tillbaks mensen nu efter nr2 har det som sagt  varit 28-30 dagars cykel redan från början o jag har aldrig i mitt liv gått över såhär mkt om jag inte varit gravid.

sen har jag plötsligt blivit panikhungrig hela tiden. det började för nån vecka sen och det finns ingen botten. jag är konstant hungrig och sötsugen och blir aldeles skakig om jag inte äter regelbundet.

så himla skumt! har bara en känsla av att nåt är knas...

2012-02-28
mickelina81
mickelina81

ska kanske tillägga att vi kör stenhårt på skydd (pessar) och det har funkat bra innan. jag är bara totalförvirrad... :(

2012-02-27
mickelina81
mickelina81
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...