App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Buzzadorfrågor

En tjej jag har som kompis på FB har blivit medlem i Buzzador.Hon sa att det är så bra o att man får testa nya saker/varor. Är det ngn här som känner till buzzador o vet hur det funkar? om det är ngt bra?

2012-02-25
linda__74
linda__74

Tack! får väl söka lite mer på det o se deras hemsida.

2012-02-25
linda__74
linda__74

Jag har testat lite allt möjligt, duschcreme, mat, näsdukar och Vanish. Nu hoppas jag komma med i en kampanj där man ska testa deo.
Man får ett erbjudande om en produkt samt information om produkten och kampanjen. Det är för det mesta gratis men ibland får man erbjudande om att köpa en produkt till ett reducerat pris. Man väljer själv om man vill tacka ja eller nej. Har man kommit med i en kampanj MÅSTE man lämna omdöme via ett antal frågor. Gör man inte det får man inga fler erbjudanden.
Jag tycker det är kul att vara med. Ibland kommer man med gång på gång och ibland dröjer det ett bra tag mellan kampanjerna. Mina kompisar uppskattar att jag är med eftersom de får vara med och testa också. Men gå in på deras sida så kan du läsa mer.

2012-02-25
Toffsan
Toffsan

Okej, men OM man då får hem saker, då ska man väl lämna ett omdöme??? Men hur funkar det,till vem lämnar omdöme? Till företaget??

Köpa saker för att prova???Trodde man fick prova gratis,men jag hade kanske fel.

2012-02-25
linda__74
linda__74
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...