App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

hur få henne att slappna av?!?

Hon e så stressigt, hysterisk å totalt vild.. hon kan va jättetrött men ger inte upp i första taget.. hon rullar runt.. petar pillar gnyr vrider å vänder på sig tills det säger bom å hon somnar.. men det hela känns stressat å inte alls lungt å avslappnat som en nattning ska göra.. hon har alltså oftast inte ens tid å äta eller framför allt så söver inte tutten henne :-\ kanske beror det på åldern.. ett halvår.. händer så mycket å hon ska ju va med överallt.. kanske blir det för mycket intryck på dagen.. men det e ju svårt å hindra henne från å göra å testa sin kropp på nya saker eller få henne å inte ha full koncentration på precis alls som händer hela tiden.. har ni några tips.. tyvärr har vi inte lyckats få någon direkt rutin på nattningen eller snarare tid utan det beror helt på trötthet å hur mycket å bär hon sovit under dagen.. men som sagt.. funderingar å tips om ni har.. eller e det kanske bara å vänta ut så får hon va tokstressig till hon däckar varje kväll :-\

2012-02-24
osisen
osisen

hon sover bredvid mig i våran säng.. hon blir oftast inte så svettig när hon sover inte som sonen blev så ja tror inte hon e för varm heller..
på dagarna sover hon ofta i vagnen ute å då kan hon sova länge å väl å i vagnen när man går kan.hon slappna av.. men det funkar ju inte inne vi får inte plats å köra vagn här :-(
det e väl antagligen bara å vänta ut som med allt annat med de små liven men man känner sig lite maktlös särskillt när man ser hur trött hon e men ändå inte kan komma till ro

2012-02-24
osisen
osisen

vi har badat henne en del nu å hon gillar det särskilt när bror knör ner sig i karet med henne.. då e det riktigt kul.. men tyvärr inte speciellt avslappnande.. hon blir snarare uppspelt.. förut blev hon lugn om.man la nåt över huvudet gärna handen eller hennes snutte men nu funkar inte det heller.. napp har hon men den leker hon med eller så spottar hon ut den.när hon känner att den påverkar hennes pigghet.. sjunga funkar inte.. å inte vagga henne heller.. ibland somnar hon ju i knät i soffan men det brukar oftast bli sittande eller halvvägs ner för soffan typ :-\ hon ålar sig ur armen å försöker ta sig iväg.. hon tror nämligen hon kan både klättra å krypa å stå ;-)
kämpar på med snutte å mjuk å gosig nalle i hopp om att de tillslut ska bli nåt som får henne sömnig gosig å trött.. men än funkar de inte.. känns som jag provat det mesta å det känns som det blir svårare för varje dag som går att komma till ro..

2012-02-24
osisen
osisen

kan tillägga att den lilla kroppen å den starka viljan sparkar iväg spjälsängen.. vi har den som skydd så hon inte ska falla från sängen.. eftersom hon vägrar sova i den..
å nu har hon kommit på att man kan vända sig å sparka på spjälorna så flyttar sig hela sängen.. den e ju ända ganska tung.. så nu får vi tänka om lite hur vi ska ha det så hon kan fortsätta sova i vår säng så länge hon behöver..

2012-02-24
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...