App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vad tycker ni om lilla prinsessans namn? (Det har ju blivit lite hysteri!)

Vet inte om det funnits någon liknade tråd men jag läste på aftonbladet och det är massa människor som reagerat på den lilla prinsessans namn. Det har till och med skapats grupper på FB om detta. Så vad tycker ni om namnet/namnen? Jag tycker att Estelle är fint. Först tänkte jag prinsessan Estelle, det passar inte alls! Ett fint namn men det passar inte ihop med prinsessan just. Sen smälte jag det och jag tycker det är helt perfekt. Prinsessan Estelle. Men jag håller inte alls med om mellan namnen. Nu är det de som väljer så ingen kan lägga sig i men det är inget flyt i det. Estelle Silvia Ewa Mary.... hemskt oflyt när man ska uttala det!  Hade jag valt hade jag hellre valt Estelle Silvia Agnes Lovisa eller Estelle Silvia Viktoria Lovisa... mer flyt, det finns ju massa kombinationer som passar bättre. Och självklart passar det bra att de väljer namn efter sina mödrar men det är oflyt när man uttalar det. För mig skulle Ewa gått bort ( ledsen mamma till Daniel) Och Mary? Gulligt men det namnet kom från vart? För de passar inte alls in. Skit samma det är bara vänja sig. ;) Prinsessan Estelle funkar för mig iaf. Grattis till Prinsessan, era ny blivna föräldrar! :)

2012-02-24
FrökenRabarber
FrökenRabarber
Barn på 2 år och 8 månader

Håller med Aleks99 till 110%!!!

Mina döttrars namn är valda av mig och exet och dom har inte samma andranamn en gång! Vart och ett barn och dess föräldrars val är deras ensak! Själv tycker jag det är jättefint med Estelle Silvia Ewa Mary. Varför måste dom behöva ta skit för detta? Väx upp!

2012-03-01
pling75
pling75

Jag personligen gillar inte namnet. Dock så tycker jag att det är hysteri med allt detta, som om hon är den första kvinnan som fött barn. Enda jag tänker på, jaha nu kommer kungafamiljen kräva mer pengar. Så trött på denna sk "fina" tradition.

2012-02-25
OurLife
OurLife

tycker det ar intresant vilket snack det blir om detta!! ( :

2012-02-25
mammalangtborta
mammalangtborta

först tyckte ja det lät konstigt men sen efter vidare funderingar så e det ett skitbra namn! det e annorlunda å speciellt å passar alldeles utmärkt för en prinsessa! jag upplever att namnet har lite status.. Det e lixom tungt å bestämt samtidigt som det e fint.
däremot e det tre andra namnen tråkiga tantiga å ja säger som vanligt.. andranamn e meningslösa ;-)

2012-02-24
osisen
osisen

Kan inte hjälpa det men jag kan inte låta bli att tänka på Estrella chips när jag hör namnet...

2012-02-24
Toffsan
Toffsan

Jag kan bara hoppas att Victoria och Daniel något sånär fått de namn de önskat till sitt barn. För nog lär de ha fått sitta i något "hovetikettsmöte" och diskutera frågan innan!

2012-02-24
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 1 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...