App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Känner inga att träffa om dagarna

Hejsan! Jag är rellativt nyinflyttad från landet till Stockholm jag känner ingen i princip som jag kan umgås med. Jag har två barn en dotter som är 5 månader och en son som är 19 år.  Jag vill så gärna komma ut och träffa andra föräldralediga föräldrar men det verkar omöjligt. Eftersom jag redan hade ett bar sedan tidigare så skulle jag inte få vara med i någon mammagrupp... Men efter mycket tjat från min sida så startadde de en ialla fall vi sågs 2 gånger sedan så planderade de in en sak som jag inte kan följa med på pga jag har ingen 3-4 åring som aktiviteten var för så nu är jag tillbaka på ruta noll igen... känns så trist jag har verkligen sett fram emot att få gå på mammaträffar osv som jag gjorde med min son men nej så vart inte fallet och jag känner mig ensamen och är rädd för att vår dotter inte får det utbytet hon behöver få. är det någon annan som känner eller har upplevt samma sak?

2012-02-24
erwa74
erwa74

japp det var rätt! en av dina vänner är tydligen vän med min son!

2012-02-24
erwa74
erwa74

ja det vore jättetrevligt! Jag är docjk fullt upptagen nästa vecka men därpå är helt ledig! lägg gärna till mig på facebook om du har det! sök på erika72@hotmail.com!

2012-02-24
erwa74
erwa74

anneli32 jag bor i Huddinge vat bor du? vi kanske kan ses någon dag?!

Grodan grön jo jag bad ju bvc att göra det och det blev som det blev och ja jag bodde på landet oxå förut och det var lite lättare där .. det är ju trist i alla fall...

2012-02-24
erwa74
erwa74
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...