App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Bör jag vara rädd?!

Hej! Såg en annan tjej som tagit upp frågan om HF.. lästa kommentarerna & blir lite smått rädd & orolig. Dom symptomerna som nämndes i kommentarerna liknar mig väldigt mycket.. Jag har jätte svullna ben/fötter (ser inte ens fotknölarna längre, och att ha strumpor är bara att drömma om ) Haft 4+ i protein som högst, (legat fram och tillbaka på 2+ - 4+ ), trött och ont i huvudet.  Är det jag som är nojjig, eller är det verkligen så att jag kan sitta här med HF i V33? Och bara blivit totalt nonchalerad av Mvc/förlossningen/akuten som jag besökt mycket under graviditeten.

2012-02-21
Sauraa
Sauraa

Mitt blodtryck har legat "normalt" alla gånger. Kommer inte exakt ihåg vad det legat på, men det är inget BM har sagt någonting om iaf.. 

Jag har ej flimmer för ögonen, just bara jätte svullen som kom från ingenstans, huvudvärk, känner mig inte sjuk mera allmänt dålig bara.. 

kanske jag ska ringa till min BM och ifrågasätta varför jag inte fått kolla upp om jag har/haft HF? Det är ju ändå nånting som nöter i huvudet på mig, så rädd att nånting ska gå eller bli fel.

På senaste besöket på MVC hade jag ingen äggvita i blodet som hon reagerade på.. så allt kanske är bra ändå?`

2012-02-22
Sauraa
Sauraa

Tycker absolut du ska kontakta MVC å fråga..

Mitt blodtryck blev lite högt låg på 140/90 om jag inte minns fel,, undertrycket stämmer iaf å då blev det rödflagg med en gång och jag var tvungen å ligga still å vila osv.. men det gick bra å allt blev som vanligt igen egfter en dryg vecka med större delen till sängs/soffa!

2012-02-21
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...