App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Cerazette???

Jag har sedan sonen föddes, ätit dessa mini piller.. Hela förra veckan har jag varit öm i brösten (mest bröstvårtorna) och mått illa en del.. Kan även säga att jag missat några piller de senaste två veckorna.. Trodde jag var gravid och gjorde ett test i fredags som visade negativt, på kvällen tog jag min tablett och på lördagen började det blöda precis som att mensen kommit.. Har även varit tröttare än vanligt.. Någon som varit med om samma sak??

2012-02-20
bierol
bierol

Jag hade nog ringt vårdcentralen så får de väl hänvisa dig i så fall. Eller så har de nån "vanlig" gynekolog du kan få komma till.

2012-02-22
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

Insåg idag att Det inte alls är tre dagar jag blött, det är sedan i fredags så det är alltså 5 dagar.. Har googlat lite på tabletterna nu och har bestämt mig för att jag ska ta och kolla upp det!!

Meeen, är det mvc jag ska ta kontakt med?? Har dessutom flyttat sen jag fick tabletterna så det är inte samma person som gett mig dom som jag kommer prata med!!

2012-02-22
bierol
bierol

Tack för era svar.. Har nu blött i ca tre dagar.. Så fort det slutat blöda ska jag gå och göra den cellprovs tagningen som man får kallelse till när man fyllt 23, så då får jag höra med dom om dessa piller är rätt för mig, eller om jag kanske kan få börja på mina gamla p-piller igen..

2012-02-21
bierol
bierol

Jag har ätit Cezarette i många år och missar jag ett piller så får jag blödningar, men gör jag inte det så slipper jag mensen helt. Jag tycker att jag alltid känner mig öm i brösten och jag är inte gravid. Fast illamående och trött känner jag mig inte och det brukar ju vara symtom på graviditet om du nu inte fått något magsjukevirus eller så. När blödningen upphört prova med ett nytt gravtest på morgonurin.

2012-02-21
Atlantis
Atlantis

Det kan inte ha varit ett tidigt missfall du har haft då?
Jag har ätit C i flera år, och hade då ingen mens alls. Annars har min mens alltid varit extremt oregelbunden. Men när vi försökte bli gravida så blev mina bröst ömma och sen fick jag en blödning. Då trodde jag att det var vanlig mens, men sen när jag blev gravid och kände hur det kändes i brösten så slog det mig att det kanske var ett tidigt missfall jag hade haft.

2012-02-21
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader

kanske så att du är gravid men att det inte visar positivt än.. i så fall bör du ju sluta äta dem..
Annars kanske du fått blödningen för att du har missat några gånger å balansen har blivit lite knäpp.. :-\

2012-02-21
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...