App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

hon äter nästan bara på natten?!?!

Alltså hon har alltid ätit på natten.. å det har alltid varit mellan 5-10min hon äter. brukar bli 2mål per natt. Men nu det senaste blir hon bara sämre å sämre på att äta på dagen. Hon kan inte koncentrera sig om det inte e knäpptyst vilket e svårt med ett barn till, trafik utanför fönstret en katt som rör sig osv.. Det finns alltid nåt som distraherar henne å hon äter kanske i 2 min högst 5.. det sprutar mjölk åt alla håll å det e mest en ända sölig procedur.. Detta har iaf som jag upplever det resulterat i flera mål mat per natt men det e inte lika jobbigt som hennes sömn.. hon e mer lättväckt å sover mer oroligt.. ligger å låter å vrider sig fram å tillbaka.. Känns som hon inte blir tillräckligt utsövd å jag blir det definitivt inte.. Jag har börjat med smakisar nu i helgen.. hon blir 6mån om en v å jag tänker att det kanske e dags så hon snart kan få struktur på ätandet på dagen.. men så har hon kommit på nån form av beatbox grej som hon gör hela tiden.. å även så när hon äter vilket gör att det mesta av maten flyger ut lika fort som det kommer in.. Nån mer med bebis som har koncentrationssvårigheter när det kommer till mat?!? Erfarenhet å tips mottages tacksamt.. Lilleman va så lätt med allt men tjejer ska allt krångla till det ;-) hjälp :-P

2012-02-20
osisen
osisen

natten gick över förväntan..
hon åt ganska bra på dagen.. så jag hade goda förhoppningar..
sen gav jag henne 110ml ersättning innan läggdags å tutte på det för hon va inte riktigt nöjd..
sen sov hon som en stock från 10-02 vaknade åt tutte å då ganska länge, längre än vanligt.. å sen sov hon till över 6.. så min teori verkar stämma..
äter hon inte bra på dagen sover hon dåligt på natten för hon e hungrig hela tiden :-\

2012-02-21
osisen
osisen

idag känns det som hon ätit bra på dagen.. ska se om det gör skillnad nu till natten..
Saken e ju att jag erbjuder bröstet men hon tar det inte om hon inte verkligen e hungrig.. å händer det nåt å hon fått i sig lite så har hon lixom inte tid å käka mer..

2012-02-20
osisen
osisen

lilleman e jätteduktig å förstående å som tur e såpass gammal så han faktiskt förstår varför åxå.. hur gör man om man har typ en tvååring..?!? tur ja inte har det..
men tyvärr lyckas hon tappa all koncentration ändå..

å det där med jättehungrig verkar hon ju spara till nattetid :-\ som sagt hade det bara varit amningen på natten hade jag inte sett nåt problem men just när hon sover så oroligt med.. å ja sätter det i samband med maten.. för tillslu när hon legat å rullat å vritt å vänt sig vaknar hon ju å e hungrig.. så ja antar hon e hungrig men kroppen e lite för trött för å vakna hela tiden men tillslut går det..

Hoppas hon lär sig äta snabbt för då får man ju ordning på maten på dagen å förhoppningsvis e hon då inte lika hungrig på natten.

2012-02-20
osisen
osisen

Ingrid måste också ha knäpptyst när jag ammar. Och så sitter Johan och larvar sig och frågar massa nonsens-frågor och när jag svarar med ett tyst "mm" brukar han fråga "Är du sur?!" Haha! Inte lätt..
Men har du inget rum du kan stänga in dig i och förklara för pågen att när ni är därinne får ni inte bli störda om det inte brinner i huset. Om hon bara äter 5-10 min menar jag.

2012-02-20
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år

.

2012-02-20
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...