App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Det bränns och svider! HJÄLP

Ett stort problem finns för mig och min man när vi ska ha sex. dvs sex med snoppen i slidan..varje gång han tar in den gör det ont även om jag är upphetsad, jag har fött barn för tre månader sen, men varit på efterkontroll och då sa dom allt ser fint ut, men att dom sytt lite snett..kan det va därför? fast dom sa att det borde inte märkas av, sen har jag haft besvär av slidkatarr och fått medecin, kanske skulle vänta längre? gått 3 dagar efter avslutad kur. och eftersom jag ammar har dom rekomenderat glidmedel, och har även köpt ngn salva som ska vara smärtlindring, dvs det känns som om jag har prövat det mesta, och blir juh gråtfärdig varje gång vi ska "testa" jag vill juh så gärna ha det som innan, jag har inte haft besvär innan graviditeten och förlossningen, det känns så orättvist att bara för jag fått barn så ska sexlivet dö ut...när jag har turen att våran son inte vaknar för många gånger per natt! satt tiden finns men det gör så ont..speciellt när den förs in och sen efter en stund känns det okej för att sen mer in i akten (då man har det som bäst) börja göra ont..så man e tvungen att avsluta...men tack o lov så är min man en underbar människa och han vänjar främst om mig och mitt välmående.. men om det finns ngn som kan ge RÅD och TIPS och kanske vet vad jag menar är GULDVÄRD!!!

2012-02-19
ay88
ay88

Oh! Känner igen mig! Det var så för mig också! Tog ett bra tag innan smärtfritt sex fanns på kartan, fick också bedövningssalva och rekommendation om glidmedel.

Det enda rådet jag har är att vänta, det kommer att fungera! Har säkert inget med att de sytt konstigt utan snarare att slidkanten inte har hämtat sig en, den är förmodligen jätteskör och reagerar starkt vid beröring. Så var det för mig när de sytt. Men det går över, även om det känns som en evighet.

Jag fick även tipset att smeta på liiiiite östrogensalva (ja det går bra även om du ammar att påföra liiiiiite där det gör som ondast under några veckor). Detta hjälper slidan att bli stark snabbare, mycket bra! Finns receptfritt på apoteket

2012-08-08
Tfarcher
Tfarcher

Om du ammar så kommer du har torrare slemhinnor ett tag framöver, det ingår i de hormoner som frigörs.
Stanna till och smörj in mer när det börjar bli torrt.

2012-02-23
RumpmasensFru
RumpmasensFru

Det kanske är svårt att tro, men man kan faktiskt sträcka sig i sildan... Hade sådant problem för ett par år sedan, gjorde lixom ont längst ner (mot rumpan.) Karlen min var lite "het på gröten" och skyndade sig lite väl mycket att komma in. Vilket gjorde så att jag sträckte mig...

Det gick inte över heller förräns vi slutade testa i ett par veckor. Men sedan så har det gått bra :)

2012-02-23
KruXet
KruXet

taack för svaren. jo jag vet att det är lite tidigt men känner panik att om det fortstätter, vad gör man då...men ska testa mig fram som du toffsan tack tack :)

2012-02-21
ay88
ay88

Jag fick enormt torra slemhinnor efter det att jag fått barn. Är fortfarande känslig flera år efteråt. Vi använder silikonbaserat glidmedel, betydligt bättre än det vattenbaserade. Finns säkert på Kondomeriets hemsida.
Jag brukar ta Lactal-gel (apoteket) efter vi haft sex (om det är på kvällen, man ska helst ligga ner efteråt eftersom det rinner ut direkt annars). Svider det på blygdläpparna kan du testa intimkrämen apoteket har. Gyn har inte kunnat hjälpa mig alls utan jag har fått pröva mig fram själv.
Hoppas du har nytta av någon av mina tips! :-)

2012-02-19
Toffsan
Toffsan
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...