App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

När är det okej att resa utan ditt barn?

Jag undrar om ni tycker att det är ok att resa utan sitt barn när det är 18 månader.Det handlar om en vecka och barnet ska isåfall vara hos sin mormor och morfar där hon älskar att vara?

2012-02-19
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

såklart så gör vi resor hela familjen också. Vi älskar att resa och vår flicka har redan varit i danmark,tyskland, polen litauen och thailand. Men som dom flesta håller med om kan man behöva lite egentid också ibland. Mormor är dessutom flickans "dagmamma" i väntan på dagis. Då det är kris i vår kommun på den fronten. Och hon bara äääälskar att vara där. Annars skulle jag inte ens överväga att åka någonstans. För såklart är flickan nr 1 i våra liv 3

2012-02-20
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

ja jag tänkte ju inte lämna dom själva hemma som tonåring.. beroende på hur gammal då förstås..
å om min 6åring säger att han inte vill med till gran canaria så e ju inte han stor nog å ta det beslutet.. då kommer han antagligen ångra sig i sista minuten osv..
men om man som 14årig säger att man inte vill följa med så vet dom vad det handlar om å då anser jag dom får ta det beslutet.. å då stanna hos mormor tex.. men det e min åsikt som sagt. alla gör ju som dom själva vill..

2012-02-19
osisen
osisen

Min syster åkte på en veckas semester när hennes dotter var 9 månader, men det gick jättebra!

2012-02-19
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

jag tror iför sig inte att man måste vänta tills tonåren för att barnet ska kunna säga vad det tycker. Det vet dom minsann rätt tidigt :)

2012-02-19
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

Ja det har du faktiskt rätt i! Jag vet att det kommer gå jättebra hos mormor och såklart längtar man ju massor. Men har rest med henne en gång. Och allt gick bra men det är mycket jobb. och 1 å en halv resväska gick till hennes saker.Men ändå intressant vad andra tycker. Tack för ditt svar :)

2012-02-19
Cissan25
Cissan25
Barn på 1 år och 11 månader

ja tycker inte att man reser på semester en v utan sina barn förrän dom e gamla nog att själva säga att dom inte vill åka med.. vilket borde bli någon gång i tonåren.
tycker att semester resor e lite heliga å ska göras som familj med barnen.. ja att sambon åker iväg själv med barnen eller ja åker själv med dem e en sak.. men inte att ja å sambon åker utan dem..
men det e ju så jag känner.. säger inte att bara mitt sätt e rätt sätt ;-)

2012-02-19
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...