App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Sladdis påväg...

I maj ska jag ha mitt fjärde(femte) barn. Min äldsta fyller 17 i år, tvåan skulle ha varit 12 nu och trean är 11,5 och fyran har precis fyllt 8 på alla hjärtansdag. Så allt känns ganska "nytt" igen...hoppas ni fattar vad jag menar. Finns det fler som har sladdis påväg? Läste under fliken äldre barn men hamnade bara i massa dagis snack...så jag antar att jag inte platsar där riktigt. Finns det fler äldre föräldrar här inne? Jag är 38....min man är 25 snart 26 (asså inte biologisk pappa till dom redan befintliga barnen - utan bara till det i magen)...fast han är en pappa ut i fingertopparna till alla barnen. Vore kul att få kontakt med några härinne.

2012-02-19
Alemed
Alemed

Hejsan! Är snart 35år & har en dotter på snart 19år & en "sladdis" på G:) Känns både konstigt & spännande.

2012-03-24
Maria_34
Maria_34

Hej..

Det verkar vara många här med en liten sladdis. Själv är jag 31 år och jag har en pojke född -99, en flicka född -02 och en liten sladdis (pojke) född -11.

2012-03-24
Tessan54
Tessan54
Barn på 2 år och 2 månader

Jag har tre barn, födda -01, -03 och -11. Själv blir jag 35 i år.

2012-03-22
ElinVS
ElinVS
Bebis på 17 månader

Hej Alemed

Kan lugnt trösta dig med att du är inte ensam med en sladdis. Har ett barn sedan tidigare och hon blir 20 i september. Har levt själv med min dotter sedan hon var liten och inte trodde jag att jag på "gamla"dar skulle få en till. Hade på något sätt vaggat mig till ro och skulle börja "leva livet". Låter som om jag inte gjort något dom senaste 20 åren men det är ju inte sant.

Men träffade en något yngre man som inga barn hade sedan tidigare, men som gärna ville ha barn och efter mycket övervägande så började vi att försöka med ganska dåliga resultat tyvärr. Vi har inte haft några problem att bli gravida utan problem att få behålla dem men så efter 8 missfall och ett bestämt NEJ inte en gång till från mig så skede nu undret... En liten bebis som är beräknad till 16 maj...

Så jag lovar att jag känner igen din känsla om att allt känns nytt. För mig var det dock 20 år sedan jag satt med magen i vädret senast, men samtidigt så underbart och lite skrämmande.

2012-03-21
Tise
Tise
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...