App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Gravid för första gången

Jag trodde aldig jag skulle lyckas med att bli gravid på en gång. Har ganska svårt och tro på det till och med nu. Men efter vår besök till barnmorskan så har jag fått det i huvudet ändå! Och efter mina besvär med illamåendet så klart. Därför valde jag att ge några tips om hur man kan lindra illamåendet de 10 första veckorna... som är de värsta. 1) Ät ofta men inte mycket! 2) Jordgubbar och kiwi hjälper dig med förstoppningen. 3) Ta flera tupplurer än vanligt. De hjälper dig med yrsel. 4) Rör på dig oftare, stå inte för mycket. (I alla fall för mig var det väldigt svårt att stå länge. Bättre när jag sitter). 5) Ät inte järntillskott om inte barnmorskan har sagt det till er. Den gör er att må ännu mer dåligare. (Jag är i vecka 10 och har inte ätit järn än.... för jag mår lite si och så). 6) Och sist... drick mycket vatten! Hoppas dessa tips hjälper er med! Hör av er om ni har andra tips så vi kan dela med oss allihopa! =)

2012-02-19
Ansa3116
Ansa3116

man ser ju på provet.. det e ju järndepån man kollar då..
första grav åt ja från v 20 å andra åt ja inte alls då järnvärdet var kanon..

jag skulle vilja säga att man.ska käka vitamin typ mitt val kvinna.. så man får i sej folsyra.. planerar man bli gravid kan man börja käka det redan då.

2012-02-19
osisen
osisen

Mitt tips e o försöka rapa mycket. För jag svalde mycket luft o upplevde de som jag mådde illa av de. Så kändes de som jag behövde kräka så försökte jag rapa o oftast gick de över.

2012-02-19
StinaC
StinaC
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...