App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Vilken liten knasboll vi har :-)

Igår köpte vi sandaler och låg skor till liten (12mån) som han ska på vår semester. Han har nu vinterkängor men pga all snö har han inte gått med dem ute. Nu har vi satt på honom sandalerna och helt plötsligt kan han inte gå :) Han beter sig som om vi satt på honom simfötter eller stora clownfötter. Han lyfter benen högt om vi håller honom i händerna, gör vi inte det så kryper han :) Han får öva idag helt enkelt, hoppas han förstår att man KAN gå med skor på också. Vår lilla goa boll ;-)

2012-02-18
emcb
emcb

Nu knallar liten omkring utan problem tom med vinterkängorna & overall på. En vecka i värmen och mkt promenerande i sandaler och lågskor hela dagarna gjorde susen :-)

Känns så skönt för nu kan vi börja vara ute på ett helt annat sätt. Innan fick han ju sitta i vagnen och det är ju inte så roligt i längre stunder. Men nu kan han traska runt med storebror i trädgården, på lekplatsen m.m. Nu ska jag bara inhandla ett fodrat regnställ eftersom det börjar bli lite för varmt för overall :-)

2012-03-02
emcb
emcb

Han fick ha på sig sandalerna några timmar och tillslut så började han mer och mer att gå. Gåvagnen kom till användnig igen, hi hi hi. Men han ser fortfarande rolig ut när han liksom kliver fram :)

2012-02-18
emcb
emcb

Haha! Någon som sett It's always sunny in Philadelphia? Avsnittet med kitten mittens måste ju vara nåt liknande hur din son ser ut! Kolla upp det på Youtube, det är hysteriskt roligt!!

2012-02-18
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 10 månader

Hahaha :-)

2012-02-18
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...