App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

kan kattfan vara deprimerad tro?!

kan dom bli det tror ni?!?! Vi har ju ett litet monster på 7 år ungefär.. Hon har varit innekatt i alla år till förra vintern då hon blev adopterad av oss.. Hela vintern var hon inne men sen när våren kom så tog hon längre å längre turer ut.. Tillslut va hon nog lika mycket inne som ute.. springer in å ut som en vettvilling.. men nu sen det blev kallt å vinter så vill hon inte ut längre.. eller ut vill hon men hon vill inte att det ska va kallt.. Nu det sista har hon försökt gå ut men jamar förskräckt ganska så snabbt efter utgång.. Hon ligger alltid å sover med oss i sängen å framför allt med sambon som hon fullkomligt avgudar.. Mej e hon föga intresserad av.. men nu det sista har hon inte kommit å lagt sig i sängen när sambon lagt sig å i natt jamade hon ledsamt å inte i sovrummet men hon kom när vi ropa.. hon brukar säga till när maten e slut men jag hade just fyllt på å vatten hade hon å låda hade ja tömt innan vi la oss. kan hon va deprimerad tro? less på vinter? Inte för att katten bryr sig om mig men jag blir ändå lite fundersam då hon plötsligt byter sina vanor.. kattexperter va tror ni? E lilla Softis deppig eller e det normalt å byta vanor bara sådär . kan tillägga att i går natt när hon jamade ledset ropa ja på henne å då hoppade hon upp till sambon.. men det va först då hon kom.. inte självmant på kvällen när han la sig :-\

2012-02-17
osisen
osisen

å mamsan.. hon ska va glad att hon inte e uppväxt här för då hade ja döpt henne till kattfan ;-)

2012-02-18
osisen
osisen

äta gör hon.. som en häst ;-)
kan va så att hon bara längtar till sommar å värme nu när hon fått smaka på det goda livet som utekatt :-P

2012-02-18
osisen
osisen

Så där har mina katter varit när det varit kallt länge och snö. De sover mkt mer och blir lite rastlösa och "deppiga". De behöver ju stimulans, så prova att lek med henne lite mer på kvällarna (katters aktiva tid) så hon får röra sig lite.

Om hon slutar att äta eller äter mkt mindre och går undan (lägger sug under soffan/sängen) så ta henne till en vetrinär!

2012-02-17
emcb

Jag skulle också vara ledsen om nån kallade mig tjejfan.. :-P

2012-02-17
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 6 månader

hon e kastrerad eller steriliserad.. hon kan iaf inte få barn så då borde hon väl inte märka av det.. eller gör dom det kanske?!
annars e det nog snön eller så e jag bara en hönsmatte trots att jag inte gillar katten.. (det gör ja egentligen men eftersom hon ratar mig tänker ja inte gilla henne ;-) )

2012-02-17
osisen
osisen

tror inte det e fel på henne för hon leker å så å äter å kissar å bajsar som hon ska. det känns som det har med att hon inte kan/vill gå ut.. att det lixom får henne ledsen..
nu höll ja på å trampa på henne för ja gick in på toa å skulle kissa.. har golvvärme så hon gillar toagolvet ;-) sambon e inte hemma så ja räknar med att hon ligger där till han.kommer..
men just att hon plötsligt slutat springa till sambon så fort han.lägger sig.. han brukade försöka gömma sig för henne för å slippa gosa varje natt när han.ska sova.. kan iofs vara så att hon bara just nu inte e så gosenödig.. däremot kommer hon alltid när han kommer hem å så slänger hon sig på golvet framför honom ;-) så ja överanalyserar kanske.. men just när hon lät sådär desperat å ynklig mitt i natten så började ja fundera..

2012-02-17
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...