App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Något tips på att få bort fläckar från kläderna?

Dottern har börjat få smaka på puréer & hon har spillt redan morotspuré mm på sina kläder å fläckarna försvinner inte när jag tvättat dem.. Är kläderna förstörda nu eller går de få bort dem på något sätt?!

2012-02-16
Ansku86
Ansku86

jag älskar babybjörns "ätförkläde"!!! Kanske lite för stort för din lille än. Men min 1åring som nu tränar på att äta själv är det kanon för. Jag slipper alla fläckar, det är bara att ta av och sedan skölja av förklädet som torkar snabt till nästa måltid. I bland sätter jag en vanlig haklapp på för att samla upp mat som ramlar, annar halkar det bara ner på golvet.

2012-04-12
emcb
emcb

Super 10 tar bort allt!

2012-02-18
hejpåer
hejpåer

Tabort Fläcklösaren (inte fläckborttagningsmedlet). Häll det på fläcken och gnugga med fingrarna så försvinner fläckarna. Sedan är det bara att tvätta. Brukar även fungera öven om man har tvättat kläderna en gång. Jag använder det till alla fläckar på barnens kläder och tycker att det fungerar bäst. Annars ska det fungera om man tar tvättmedel och lägger på fläcken sedan häller man kokande vatten på och gnuggar. Det gör alltid min svärmor och det fungerar för henne.

2012-02-17
LiCh
LiCh

ja hade testat med galltvål.. tycker det funkar fint på bajsfläckarna som blir när det läcker. dom vill inte riktigt försvinna i tvätten..

2012-02-16
osisen
osisen

När vi ändå är inne på fläckar... vet någon hur man får bort envisa bananfläckar ?

2012-02-16
janken1
janken1

Har du redan tvättat kläderna är det nog inget mer att göra. Om man behandlar fläckarna INNAN tvätt, finns det en chans att de går bort. Galltvål är inget mirakelmedel, men fungerar ibland.

2012-02-16
ElinVS
ElinVS
Barn på 2 år och 3 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...