App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Lite sömn för 8månaders

Jag och min kille börjar bli trötta på samma rutiner var eviga dag.. Om någon har tips så är det jätte välkommet! Så ser vår dag ut: 4-5 vaknar och går upp (VILL HELST INTE DETTA! MEN FÖRSÖKT MED ALLT!) Jag e så tråkig jag bara kan och låter han sköta sig själv. 7-Gröt 9-somnar kankse 20minuter 11-Lunch 12-13 sover (OM jag är ute och går med vagnen, annars sover han ca 30minuter hemma) Sedan är det lek och gos och mys, frukt/smörgås. 18-middag 19.30Somnar (ammas)  23vaknar, vyssar han och han somnar om 00.30 vaknar, ammar. och så vaknar han till och från till kl 4 då han e PIGG! och jag får gå upp.   SÅ: Han är 8 månader. Sover HÖGST 11/2timme på dagen, annars vaken från 4-19.30 (16 1/2timme) Sover 8 timme på natten men vaknar till och från hela tiden.

2012-02-16
janken1
janken1

välling gillar han inte =( har provat flera olika, han hatar nappflaskan också. Provat med pipmugg men fungerar inte heller...

Jag matar han med sked (vatten) på dagarna så han får i sig vätska. Provat på dagen med välling på sked men han skakar på huvudet och vägrar. 

Har provat ha han vaken längre på kvällarna, även om han är hur trött som helst vid 19. fungerar inte.

Har provat dreamfeed, stoppat in nappflaskan när han sover vid 00 men det gick absolut inte.

Har provat ha han i min säng när han vaknar mellan 23-00 men han vänder och vrider sig och kan inte få någon ro så då har vi lagt tillbaka han i sin säng.

Har provat ha han i sovrummet i min famn =tråkigt(där det är mörkt och svalt) kl 4 när han vill gå upp men efter 1 timme gav jag upp, han är helt enkelt för pigg.

Har provat låta han ligga kvar i sin säng men han skrek så mycket och Bm sa att ahn kunde få gråta lite men detta provade vi bara en gång, 1 1/2 timme grät han innan vi tog upp han. (stackars grannar också)

Vi har slut på ideer och detta har pågått i 5månader! =(

2012-02-16
janken1
janken1
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...