App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Detta med lära gå hjälm

Är det någon som använder/använt de till era sötnosar?! Dotter flyger fram som en raket och tror att hon kan allt och har balansen till de. Vilket hon inte har. (jag tkr de är jätte bra att hon vill prova på och testa ) men lite orolig blir man ju när hon flyger fram och ställer sig upp och ramlar i golvet. Så tänker om en sån hjälm är bra eller om det är lite slöseri på pengar?! Tänkte isf köpa från tradera eller liknande.

2012-02-15
sundstroom
sundstroom

De där hjälmarna är ju mjuka så klart de fortf känner att de slår sig men de slipper ju de värsta bulorna och skadorna de kan få vid fall.

Vi har varit på väg flera gånger att köpa en till liten men så har det lugnat sig och blivit bättre och då har vi lagt ner planen på hjälm. Men så har han börjat om igen och slagit sig mkt igen och så har tankarna funnits där igen. Den ungen har fått så mkt blåmärken och skador på sitt huvud så med facit i hand skulle vi köpt en hjälm med en gång, den hade blivit väl använd. Och vi hade sluppit några turer till akuten :S

2012-02-16
emcb
emcb

Mellesmamma: bra sagt! Har inte tänkt så långt. Förstod hur du menade.
Vi får helt enkelt springa efter henne;)! Vi får motion om inte annat;)

2012-02-16
sundstroom
sundstroom

Jag köpte såna hjälmar av en som sydde dom för hand :)Tycker att de har funkat jättebra.slutade använda dem för några månader sen då pojkarna började avskyr hjälmarna.de drog upp snörerna eller tillät inte att man knöt hjälmen.

köpte dem för 100kr/st inkl frakten.

2012-02-15
Emilie7
Emilie7
Gravid i vecka 29

Mellesmorsa; bra sagt! Det har du helt rätt i! Jag har hört att de flesta barn egentligen inte behöver en sån där hjälm, utan de är mer till för barn med olika sorts problematik. Men jag förstår oron. Min dotter har ju inte börjat ta sig fram själv än, men när hon gör det kommer vi väl vilja madrassera hela lägenheten OCH henne! Haha!

2012-02-15
MamsanMaria
MamsanMaria
Bebis på 14 månader
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...