App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

gratisgrejer? ja tack! :)

Undrar om det är någon där ute som vet om några mer ställen man kan hitta gratis bebis saker?, har varit på babyproffsen och apoteksgruppen å hämtat ut ett paket på varje ställe. Tycker att det borde finnas mer av nappar , blöjor och babyshampoo eller nått . Är smålänning som ni säkert förstår . Tacksam för svar!

2012-02-15
stumpan85
stumpan85
Barn på 3 år och 4 månader

Det är bara att logga in på deras hemsida när pakatet har kommit. Lösenordet kan man få skickat till sin mailadress om man inte minns det. Där ska det finnas en översikt på sina prenumerationer och kan då ändra om man vill hoppa över månadens paket, välja hur ofta man vill få hem dom olika paketen eller "pausa"/avsluta prenumerationen. Jag har bara pausat min då och sen inte fått hem nå fler :) Inga konstigheter!

2012-02-20
annicha88
annicha88

Okej, ja det är väl det man är lite rädd för att man ska ha problem med att gå ur något som man har gått med i. Men kan ju vara värt ett försök.

2012-02-20
stumpan85
stumpan85

Go´boken har alltid välkomstpaket när man går med i deras bokklubb. Första paketet är gratis och dom bjuder på frakten. Där finns det för alla åldrar och olika prenumerationsval. Inget köptvång heller. Jag har gått med till båda mina barn och sen enkelt gått ur så fort paketet kommit. Har fått hem massa böcker och leksaker utan att behöva betala en spänn!! Det finns 3 eller 4 olika prenumerationer om jag inte minns fel och har beställt åt båda två som sagt. Inget fuffens, jag lovar! Har nu beställt åt liten i magen och väntar nu på paket så jag sen kan gå ur :P Skitbra!! :D

2012-02-20
annicha88
annicha88

trevligt! choklad kan man ju inte få förmycket av :) tack!

2012-02-20
stumpan85
stumpan85

På facebook finns en sida man kan gilla och fylla i namn och adress och när bebisen är beräknad. Salus Ansvar tror jag det hette :)

Jag fick hem en låda med tidning, blöjor, hudlotion, chokladkaka från Anton Berg och nåt tilltugg från kellogs. Tror det var det som fanns i. Både jag och mannen gillade sidan och fick på så sätt två lådor hem ;) Var ett par månader sen nu så kan inte garantera att det finns kvar, bara att kolla upp! :D

2012-02-20
annicha88
annicha88

men inga mer tips än mam och babyproffsen å apoteksgruppen? :).

2012-02-20
stumpan85
stumpan85

Gå in på nätet på babybox och klicka dig fram. Du får välja en box från babyland, barnens hus eller babyproffsen, men bara en av dem. Du får skriva ut en kupong som ska lämnas i butiken.

2012-02-15
ElinVS
ElinVS
Barn på 3 år och 5 månader

har du fb? tror mam har nåt om man gillar dem där :D såg det i reklamen som går vid sidan på fb :P

2012-02-15
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...