App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies.
Läs mer här.

 

Ont i ryggen!!!

Hej. Jag har ont hela tiden min rygg när jag måste sitta. Det kan vara när jag sitter framför TV eller dator, stol och soffa. Jag är i den 32: a veckan Är det någon som kan ge mig tips för att förhindra att få ont i ryggen så ofta. Vad ska jag göra? tacksam för svar.

2012-02-13
mimo6
mimo6

jag är i vecka 33 o har ont i ryggen varje kväll i hela veckan, men just igår så fick jag så fruktansvärt ont att jag inte ens kunde röra på mig, gå lr anstränga mig för nått.... då hade jag bett min kille att han skulle göra massage till mig med en avslapnande salvan som jag hade köppt på LUSH! det hjälper men man måste nog göra varje dag tills värken är över... sen är ju oxå bra att vara lite mera i friska luften o sova så gott man kan!

2012-02-16
Irina95
Irina95

ja, kanske ska jag börja med att gå på gymmet. hoppas det hjälper!

2012-02-15
mimo6
mimo6

Jag får också ont i ryggen när jag sitter , så jag får ha en kudde bakom ryggen vart jag än sätter mig .. Funkar ganska bra tycker jag, man får ändra den lite då & då för det blir obekvämt efter en stund , men helt klart bättre med kudde än utan :) Om det finns andra tips så tar jag gärna emot dem också!

2012-02-13
_Sanna
_Sanna
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...