App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Hjälpa ang blödning???

Var precis på toa för att kissa och när jag torkade mig så kändes det precis som när mesen har kommit och när jag såg på pappret så var det blod, mer åt det brunare hållet som i slutet av mensen men ändå rätt mycket :// det är 20 dagar kvar till nästa mens ( +- någon dag ) tycker det är konstigt, min mens har dock bråkat lite på sistone och jag kan inte ta mig iväg just nu då barnen är magsjuka med feber så tänkte kolla vad era erfarenheter är och tankar. Ska ringa gyn lite senare men tänkte kolla med er så kanske man kan fråga lite mer djupt till gynekologen :) tack snälla. Gast bara för det så ömmar det lite på höger sida av äggstocken eller vad man ska säga

2012-02-13
OurLife
OurLife

Nä det är bara allmänt konstigt, får ringa imorgon, får be maken vara hemma imorgon med barnen så jag får ta mig iväg tack igen :))

2012-02-13
OurLife
OurLife

kan man inte få en blödning när det fastnar i ägget.. fast ja e inte säker.. å  det stämmer med inte med tiden heller... kan ju verkligen va vad som helst.. du gör nog smart i att ringa gyn..

2012-02-13
osisen
osisen

Nä det konstigt om det är mens då den tog slut för 8 dagar sedan och har inte haft någon flytning eller så efter mensen. Gravid, skulle det kunna märkas såpass snabbt om jag hade mens för en vecka sedan ? Gud vad krångligt det är att vara kvinna :/// tack snälla för ditt svar :)

2012-02-13
OurLife
OurLife

Det kan inte vara mens då? Den kan väl bli oregelbunden eller komma småblödningar emellan å så.. Eller tror du att du kan vara gravid?

2012-02-13
osisen
osisen

Jag äter inga p-piller eller har spiral och så

2012-02-13
OurLife
OurLife
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...