App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

Igångsättare

Tror ni de funkar med sånt som sägs sätta igång förlossningen? Som sex, stark mat o ut i gå? Finns de fler sätt att försöka skynda på de lite?

2012-02-12
StinaC
StinaC
Barn på 3 år och 9 månader

Sambon och jag gick en långpromenad dagen innan det startade, och jag säger som Catrin881, jag tror att det hjälpte! :-)

2012-02-12
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 2 år och 11 månader

Så jag tro på att vila in i det sista :) Då har man bäst förutsättningar att orka med förlossningen och kommande bebis. Att vara ute och springa, storstäda eller ha massor av sex kanske kan vara bra,nyttigt och roligt men det gynnar mamman och kommande bebis mer med en utvilad mamma!

2012-02-12
emcb
emcb

Finns inga sätt att sätta i gång en förlossning. Det är ju numera bevisat. Förut trodde man att om man hade sec tre gånger i sträck så skulle mängden sperma hjälpa förlossningen att starta.

Nu tror man mer på att det är kvinnans orgasm som kan starta förlossningen MEN det är endast om den ändå är på gång att starta av sig självt.

Så alla knep som testats genom tiderna fungerar inte. Och har de fungerat så hade nog förlossningen startat utan just det knepet ändå.

Det är ju trotts allt BEBISEN som bestämmer när det är dags. Forskarna har fortfarande ingen aning vad det är som gör att förlossningen startar mer än att det verkar vara bebisen som vet när den är redo.

2012-02-12
emcb
emcb

tror det smartaste e å ta det lungt.. så kroppen pallar förlossningen på bästa sätt istället

2012-02-12
osisen
osisen

nej jag tror inte på sånt direkt utan startar det hade det antagligen gjort det i vilket fall.. däremot e det här med hinnsvepning nåt nytt som jag inte vet så myket om.. det kanske funkar om man e lite öppen..

2012-02-12
osisen
osisen

Eller har de bara varit tillfällighet att de har satts igång?
De sätts kanske inte igång förrän barnet "vill" i vilket fall som helst.

2012-02-12
StinaC
StinaC
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...