App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

hjälp?!? shoppa väska eller snåla.. ???

omg.. va å köpte en mössa till lilltjejen å sprang in i väskbutiken å fick syn på en jättefin å enkel väska.. den e liten, nätt å svart skinn och jag kan bara inte bestämma mig om jag ska lägga pengar på detta eller ej.. jag hade ju behövt en liten smidig väska för som det e nu så har ja plånbok nycklar å mobil nertryckt i jackfickorna.. men jätteväskorna ja har känns overkill eftersom ja har skötväskan men där vill ja ju inte ha plånbok å sånt då den lämnas utan uppsyn.. eller så tar ja inte ens med den från bilen.. jag har en brun mindre väska men vill ha en svart.. annars har ja nog ingen i passande storlek för ändamålet.. jo en jättefin vit sommrig väska men den e helt öppen å därmed lite lurig när man har tusen andra saker å ha reda på.. nu kostar väskan 700kr vilket e ganska mycket men jag vill gärna ha den ju.. så hur hade ni gjort.. hade ni snålat å sparat på pengarna till annat eller hade ni kostat på er denna väska.. kan tillägga att jag fick en summa pengar av min mamma så dessa pengar skulle alltså inte tas från familjekassan.. men å andra sidan så tycker jag ju att 700kr e mycket pengar för en liten pluttväska även om den e sjukt snygg.. fast det e ju rea :-) ååååå ska ja va snål eller kosta på mig?!!!hjäääälp :-):-):-):-):-):-)

2012-02-12
osisen
osisen

JAJAMEN!!!! Jag har en ny väska.. Å jag är så himla nöjd ;D 

Den passar perfekt..

2012-02-16
osisen
osisen

Har du ny väska nu?  :)

2012-02-16
LUN
LUN

har bestämt mig.. finns den kvar imorgon köper ja den! vill verkligen ha en ny väska nu :-)

2012-02-12
osisen
osisen

Nu vet ju inte jag hur det är med dig, men själv ångrar jag aldrig såna inköp, just därför att man funderar så länge innan! Så köp du väskan! 700 är ju inte nån katastrofsumma heller. Hade det vart en nolla till kanske.. ;-)
Min handväska kostade 600, men den är lite större, men nuförtiden har jag allt i skötväskan. Så bättre lägga 700 på något du kommer använda än 600 på något du inte använder. :-P

2012-02-12
MamsanMaria
MamsanMaria
Barn på 3 år och 1 månader

ett lyxproblem ja vet ;-)

2012-02-12
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...