App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

när slutade era med nattblöja?

min man undrar när vi ska sluta med nattblöja med vår dotter. hon har varit utan blöja på dagen i ett år nu, men hon är ju faktiskt bara 3 år (exakt, hon fyller år idag! :D) så jag tycker det är alldeles för tidigt att ens börja fundera på sånt! blöjan är ju långt ifrån torr på morronen... hur gamla var era när de slutade med blöja på natten?

2012-02-11
mickelina81
mickelina81

Dagtid var grabben 2 ½ år och nattid 1 månad senare.

Då hade nattblöjan varit torr i flera veckor på morgonen så jag tog bara bort blöjan och det gick suveränt!

2012-04-24
Fideli73
Fideli73

Jaa du om detta kan vara till ett stöd så kan jag säga att min yngste grabb fyller 4 i juni och ha fortfarande blöja om natten...Vill så gärna att han slutar me det men han verkar ej mogen än....

2012-04-23
Safi85
Safi85
Barn på 3 år och 11 månader

Vår dotter slutade med dag/natt blöja på samma gång dvs vi tog bort blöjan helt o hållet och det har inte hänt en enda olycka varken på dan lr natten. Vår dotter blir 3 den 19 feb och har snart varit blöjfri i 3 månader :)

2012-02-13
Ibadete
Ibadete
Gravid i vecka 39

nej, hon har i princip aldrig druckig välling. jag tycker inte heller att det är nån poäng att prova ens eftersom jag vet att hon fortfarande kissar i sömnen. min man tror att det är nåt man kan lära sig, men det är ju nåt som måste bli färdigt i hjärnan o inget man kan skynda fram. vi sover alla i samma rum, o ibland när jag kommer o lägger mig på kvällen känner jag ju på lukten när jag går förbi att "jaha, nu har hon precis kissat i sömnen". tror nog det dröjer MINST ett halvår till ärligt talat trots att hon varit dagtorr i över ett år nu.

2012-02-12
mickelina81
mickelina81

Min son är 4år och har nattblöja. Han har varit torr dagtid sedan han var 2år. Vi tar upp honom och kissar innan vi själva lägger oss på kvällen men oftast blir det en skvätt i blöjan ändå.

Finns absolut ingen anledning att sluta om blöjan inte är torr på morgonen!

2012-02-12
emcb
emcb
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...