App icon

LiberoKlubben

Libero Sverige

Installera
 

köpte den ihopfällbara badbaljan så...

... strax ska lilltjejen få sitt första riktiga bad.. spännande å se hur mycket skrik å gråt det blir.. innan har hon suttit i mitt knä i duschen å jag tvättat henne med en stor skål m vatten.. å innan hon blev för stor var det handfatet å diskhon som gällde :) men det va skrik å panik där med tyvärr så jag har inga större förväntningar på henne å baljan.. :P men den var sjukt smidig å fälla ihop.. hoppas bara den e bra å bada i med :)

2012-02-10
osisen
osisen

lägligt=läskigt

2012-02-10
osisen
osisen

vi har just provat! va bra den var!!! den blev inte alls hal i botten så hon kunde sitta.. hon sitter ju lite själv nu å det gick riktigt bra i baljan.. ja hade bara handen lite försiktigt som stöd ibland när ja såg att balansen vacklade lite..
först så grät hon.. det var en desperat jag tycker det här va riktigt obehagligt å lägligt ta upp mig härifrån gråt.
men jag kramade henne lite å visade å lekte med hennes leksak osv å efter en stund verkade hon bli lite till freds med vattnet.. å på slutet verkade hon tom tycka det var lite spännande med vattnet trots allt även om hon hade en ganska frågande blick genom hela badet ;-)
tror nog hon kommer gilla detta tillslut ändå..
å för er med lite utrymme å inget badkar kan jag verkligen rekommendera denna baljan.. inte så bred men den ska nog funka ett tag trots allt!

2012-02-10
osisen
osisen
Ett fel har uppstått, försök igen senare.
Laddar...